Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idősen érdemes elkezdeni a szexet? A baratom 18,5 és mar nagyon szeretné. Több vita volt mar ebből, mert en nagyon felek. Egy eve vagyunk egyutt, es megbízom benne. Emiatt jelenleg szunetel a kapcsolatunk. Köszi L/16
srác szégyellje össze magát, hogy erőlteti... ha félsz, akkor semmiképpen sem. csak azért lefeküdni vele, hogy veled maradjon, teljesen fölösleges, mert ha ezzel tud terrorizálni, megteszi mással is... plusz ha ennyire ez a fontos neki, akkor annak is nagy a valószínűsége, hogy a szex után otthagy.
akkor és csak is akkor szabad lefeküdni valakivel, ha már nem félsz. egy természetes izgulás belefér, de ameddig nem érzed azt, hogy na most már te is kívánod, nem vagy tisztában a folyamatokkal, védekezéssel, addig nem érdemes. nagyon jól tetted, hogy nem adtad még oda magad neki, valszeg ez a fiú nem is érdemel meg téged. érezni fogod, amikor megfelelő lesz az idő, a helyszín, és a partner, és hogy mikor vagy kész rá ;)
Nekem ezekből még mindig úgy tűnik, hogy még mindig türelmetlen, és ez nem tisztességes veled szemben. Én nem adnám oda magam egy ilyen fiúnak. Én másfél év után vesztettem el a szüzességem, pedig ő sokkal idősebb volt, és már előttem is élt nemi életet, még se kérdezgetett tőlem ilyeneket, annyit mondott, hogy majd szóljak, ha készen állok rá, ő nem akarja elsiettetni.
Úgyhogy a te barátodban én nem bíznék meg!
Első voltam :)
Szia!
Tényleg nincs itt az ideje. ha azt kérdezi mikor azt mondd neki nem tudod előre mikor állsz majd rá készen, őszintén mondd meg neki hogy még nem szeretnéd, nem érzed magad elég érettnek hozzá. nem kell bedőlni olyan szővegnek, hogy majd ő vigyáz rád meg stb, mert az kamu, vigyázni nem fog tudni ha már közel neki az orgamus. azz csak egy dolog hoygy 1 éve vagytok együtt, van aki 2 évig vagy 3 is szédit egy nőt mig meg nem kapja aztán ha megvan eldobja, vagy ha nem volt jó neki akkor szakit vele.legalább nem kell majd paráznod, hogy jól védekeztek e vagy sem. várj még vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!