Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értesülsz az exeid legújabb hódításairól? H esik
Nem. Ha értesülnék róla, akkor sem érdekelne különösebben.
Ha vége egy kapcsolatnak, onnantól egyébként sincs sok köze a két félnek a másik magánéletéhez.
Értesültem róla, bár nekem nem mondta el, nem tudom miért, pedig békében váltunk el, azóta sem vagyunk rosszban.
2 éve tudtam meg, hogy van párja, 2,5 éve szakítottam vele, szóval szakítás után pár hónappal lett párja. Nem szerettem már őt, de akkor hirtelen borzalmasan rosszul esett, nem értettem miért, de aztán felvilágosítottak, hogy ez normális érzés, azelőtt sem és azóta sem hiányzik, akkor sem akartam őt vissza, csak hirtelen fájt fél napig, aztán kész. Én örülök, hogy boldog.
igen, többnyire hallok róla ezt-azt
semlegesen érint. egyszerűen olyan szemét volt velem hogy minden érzést kipusztított belőlem.
pusztán csak a szánalom maradt
már ninc hozzá közöm, nem is nagyon érdekel mit csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!