Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy szakítás után például a férfiak meg tudják állni hogy ne jelentkezzenek, a nőnek meg hatalmas kínszenvedésekbe kerül hogy meg tudja állni hogy ne küldjön üzenetet?

Figyelt kérdés
Minden szakításom után ez volt,hogy megfogadtam nem írok semmit,nem nézem állandóan a telefonom,hiába vagyok dühös és forrongok magamban.Most 2napja már hogy nem adtam életjelet magamról,nem is akarok mert nem érdemli meg,közben meg nyomorultul érzem magam a tudat miatt,hogy ő tudatosan el tud így felejteni.Én nem tudok egyik-percről a másikra elszakadni valakitől,és nem értem hogy tud valaki ilyet csinálni.A szakítás oka volt már mindenféle az életemben,de mindig ugyanez volt a helyzet.
2012. jún. 1. 14:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem hivott szakitás után az exem többször is. Nem igazán tudta megérteni, hogy vége. 22/L
2012. jún. 1. 17:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha meg ő szakított és megbántott akkor miért vagy megsértődve, hogy nem jelentkezik? Valószínűleg a szakítás előtt már jóval elkezdődött a dolog, tehát volt egy kis ideje kiszeretni belőled. Akkor ne csodálkozz, ha ő nem szenved. Vagy szenved csak nem mutatja mint ahogy te sem. Ilyen egyszerű. De különben meg mit számít ez az egész ha nem vagytok együtt? Minden ember máshogy oldja meg.
2012. jún. 1. 17:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha ő szakított szerinted miért küldjön üzenetet? Még egyet rúgjon beléd azért? Ne hogy azt hidd neki nem lehet rossz, biztosan csak már rákészült minderre, megfogadta hogy nem törik meg, nem keres téged.

Egyébként én mint férfi ugyanígy vagyok, társaságom nincs, csak pár ismerős akiknek írhatok ha beszélgetni akarok. Ma is fél8ra értem haza munkából, kedvem nincs sehová se menni. Holnap programom lesz a baráti körünkkel ahol exbarátnőm is ott lesz. Nem mondtam le, nem futamodok meg. Miután kimondta hogy szakít, rá 3 napig minden nap beszéltünk ugyan baráti hangnemben, de nagyon tartalmas volt szinte el is feledtette hogy köztünk vége. Ő azon a héten ment kirándulni, én meg mentem haza kivárni míg haldokló édesanyámat végre nyugalomba helyezhettük. Míg otthon voltam felajánlottam hogy gondolkodjon el mégegyszer és az útja után újra megkérdem biztos-e a dologban. Azt mondta, hogy az ő válasza nem hiszi, hogy egyezne azzal amit én várok. Így a kérdést sem tettem fel, meg azóta nem is találkoztunk személyesen, ugyanis skypon szakított.

Ha egy szabad 5 percem van akkor írni akarok neki, keresni és vele lenni. Miért nem teszem? Mert nem akarom táplálni a reményt.

27 f

2012. jún. 1. 20:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Azért idegesít az egész,mert igazságtalanul próbált megbántani olyanért,amit el se követtem.Hiába mondtam hogy ez nem igaz,nem hitte el.És ezért bánt ez annyira,ezért nem tudok könnyen tovább lépni.És nem csak ez az egy ilyen eset volt,ahol az igazamat kellett védeni.Én csak azt remélem hogy ezt visszakapja az élettől,és őt is ugyanígy bántják majd minden ok nélkül.Idegességemben meg csak eszek és eszek,a telefonomat is kikapcsoltam,mert elkapna az ideg és tudnék durva dolgokat írni.Jeleneteket rendezhettem volna sok dologért amit csinált,mégse tettem.És erre ezt kapom.Nekem nincs miért bocsánatot kérnem,neki lenne miért.
2012. jún. 1. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!