Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szakítás után például a férfiak meg tudják állni hogy ne jelentkezzenek, a nőnek meg hatalmas kínszenvedésekbe kerül hogy meg tudja állni hogy ne küldjön üzenetet?
Ha ő szakított szerinted miért küldjön üzenetet? Még egyet rúgjon beléd azért? Ne hogy azt hidd neki nem lehet rossz, biztosan csak már rákészült minderre, megfogadta hogy nem törik meg, nem keres téged.
Egyébként én mint férfi ugyanígy vagyok, társaságom nincs, csak pár ismerős akiknek írhatok ha beszélgetni akarok. Ma is fél8ra értem haza munkából, kedvem nincs sehová se menni. Holnap programom lesz a baráti körünkkel ahol exbarátnőm is ott lesz. Nem mondtam le, nem futamodok meg. Miután kimondta hogy szakít, rá 3 napig minden nap beszéltünk ugyan baráti hangnemben, de nagyon tartalmas volt szinte el is feledtette hogy köztünk vége. Ő azon a héten ment kirándulni, én meg mentem haza kivárni míg haldokló édesanyámat végre nyugalomba helyezhettük. Míg otthon voltam felajánlottam hogy gondolkodjon el mégegyszer és az útja után újra megkérdem biztos-e a dologban. Azt mondta, hogy az ő válasza nem hiszi, hogy egyezne azzal amit én várok. Így a kérdést sem tettem fel, meg azóta nem is találkoztunk személyesen, ugyanis skypon szakított.
Ha egy szabad 5 percem van akkor írni akarok neki, keresni és vele lenni. Miért nem teszem? Mert nem akarom táplálni a reményt.
27 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!