Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaland vs. Barátság?
Figyelt kérdés
felkeresett az exbnőm 1,5 hónap után, h hiányoztam neki meg béküljünk ki mert ő neki ez így nagyon szar, h haragban vagyunk szeretne velem barátilag jóban lenni. Ennek én is örülök, h kibékültünk, de pedzett arra, h majd találkozhatnánk vmikor jó lenne kicsit nosztalgiázni. Sokszor pedz arra, h lehetne köztünk (egy) alkalom is majd... de néha úgy érzem mintha csak azt akarná, h csüngjek rajta legyek egy támpont neki, ha nincs ló jó szamár is alapon... mit gondoltok lehet csak tényleg szeretne velem majd szexelni és barátilag jóba lenni? a szerelem már részéről nicns meg én még tudnáém vele folytatni akár komoylabban is de egyelőre arra nem pedzett. Mit gondoltok?2009. jún. 30. 23:33
1/5 anonim válasza:
szerintem ne...írod hogy te még tudnád vele folytatni azaz nem vagy rajta még túl de ő rajtad már igen! akkor jobb lenne nem találkozi főleg nem szexelni mert csak neked lenne roszabb!!! ne fűzzön hozzá semmi érzelem és majd utána.... (szerintem)
2/5 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval. nem igazán érdemes úgy szexelni, hogy a 2 félnek nem ugyanazok az érzelmei vagy a vágyai.
3/5 anonim válasza:
egyet értek az előttem lévöekkel!!!ne szexelj vele ugy h még nem vagy rajta tul nem lenne neked jó!
4/5 A kérdező kommentje:
de túl vagyok azt azért írtam, h nem haragszom rá ha szeretem még mindig barátilag. na lehetne szerelem is belőle még akár... de szexuálisan én is kívánom őt nagyon!
2009. júl. 1. 00:47
5/5 A kérdező kommentje:
hanem*
2009. júl. 1. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!