Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak őszintén, párválasztásnál nézitek a szülőket is, kizáró ok lehet, ha az egyik szülő alkoholista?
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 11:41
11/13 Csiß válasza:
".ilyen alapon,lassan kihalna a magyar nép!!!"
Ööömhh..Bocs de pont ez történik xD
12/13 anonim válasza:
Nem nézem a szülőket.
Enyém is alkesz (apám), de az övé se jobb, egy beképzelt, orrát fenn hordó, "mindenki sz@r, csak én vagyok tökéletes" ember...
22/L
13/13 anonim válasza:
Enyém is az volt, és mégis párra találtam, ahogy a testvéreim is rég kapcsolatban élnek. Ha valaki ezt tartja szem előtt annak nem is vagy fontos. Nekem például elég durva dolgokat kellett átélnem, de emiatt váltam olyanná, amilyen most vagyok. Tudom értékelni, ha valaki szeret és viszonozni is, már 12 éves korom óta főzök, mert édásanyám két ember helyett dolgozott így nem volt ideje, nem félek ha beszélnem kell, magabiztos és önálló lettem, hálás vagyok minden kis dologért amit kapok (nem tárgyra gondolok) a páromtól, és nincsenek nagy vágyaim, csak szeretetben és nyugalomban élni. Az a lényeg, hogy kinek a példáját követi az ember, maximum az lehet akadály, ha átveszi valaki az alkoholista szülő szokásait, de igazából szerintem legtöbbször inkább az van az ilyen gyermek szeme előtt, hogy ilyen nem szeretnék lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!