Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor tényleg léteznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor tényleg léteznek tökéletes emberek? Vagy jogosan vagyok szomorú emiatt?

Figyelt kérdés

Mielőtt összejöttünk, mindig felemlegetett két nőt, akik neki "tökéletesek" voltak, és évekig szerelmes volt beléjük (külön időszakokban), és egyik még feleségül is akarta kérni (járás nélkül, csak úgy!), de a nőknek ő sosem kellett, még járásra sem, nemhogy férjnek... Akkor nem érdekelt, de mikor már jártunk, megkérdeztem, mitől voltak annyira tökéletesek? Mondtam, hogy szerintem ilyen ember nincs, és, ha én neki nem vagyok az, akkor minek van velem?

Meg az is zavar, hogy még egy barátjának sem mutatott be. Kérdeztem, miért, és azt mondta, hogy "nem szereti keverni a társaságokat"... Pedig már egy éve együtt vagyunk... Meg, hogy másokat még járás nélkül is megkért volna, engem meg még egy év után sem... Na nem mintha én most esküvőt akarnék!! Csak hát... mást minden nélkül, engem meg egy év után sem?

Vajon még mindig azok után rajong, akik lesz@rták?

2012. máj. 31. 23:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A külső nem csak külső. Az arcában, a tekintetében és a mozdulataiban benne van a jelleme. Ha valakit éveken át ismerek, mint barátot, akkor mondhatom, hogy ő lenne a tökéletes.

Azt se feledjük el, hogy a külső is számít egy kapcsolatban.

Ez a kapcsolat egyikőtöknek sem az igazi. Sosem fog annyira szeretni téged, mint amennyire őket tudná.

2012. jún. 1. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!