Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a régi korokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a régi korokban éltek hűséges férfiak?

Figyelt kérdés

pl.lovagkor. tuti,hogy nem létezett hűséges férfi, sőt egyáltalán nem is volt bűn,ha megcsalták az asszonyt(a királyoknál pl.szokás volt) de ha egy nő tette akkor megkínozták.

talán innen ered a férfiak mindenkori hűtlensége, hogy a vérükben van?

2012. máj. 31. 12:45
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

74%

ezt a hülyeséget felesleges volt ide leírnod,mert ez kb. a tegnapi esti mesével egyenértékű színvonalat és valódiságot képvisel.

2012. máj. 31. 17:49
 52/57 A kérdező kommentje:

egyébként engem tényleg az állatias ösztönök zavarnak és mivel nem a férfi tart el jelenleg, még nagyobb hülyeséget hánytál ide:)

semmit nem tudsz a nőkről, de élj a kis hülye világodban. puszi.

2012. máj. 31. 17:52
 53/57 A kérdező kommentje:

ja azt kifelejtettem,hogy ha egyszer félrelép a pasi, akkor az repül..:) nem kell attól félnem,hogy majd elhagy..:D

te tiszta idióta vagy.

2012. máj. 31. 17:53
 54/57 anonim ***** válasza:
Idióta? Hm, lehet. De az idiótáknak is van véleménye. Az enyém ez.
2012. máj. 31. 17:55
 55/57 anonim ***** válasza:
46%
hát vitatkozhatnánk, hogy ki is él hülye kis világban...de hagyjuk :) igazad van...mi fiúk a te kifinomult érzelmi nagyságodat nem tudjuk felfogni (szerencsére)...adok egy tanácsot...kapcsold ki a TV-t, mert nem minden úgy van, mint "Marichuy - A szerelem diadala"-ban...és ha erre mondjuk 50 sexpartner (mert normális fiúd az nem lesz az tuti) után jössz rá...hát akkor lesz a koppanás angyalkám
2012. máj. 31. 18:20
 56/57 anonim ***** válasza:

Olyan szánalmas ,hogy mindig ezzel a lerágott,régen megcáfolt csonttal hozakodtok elő:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. máj. 31. 19:50
 57/57 anonim ***** válasza:
Szia! Véleményem szerint éltek akkor is és most is hűséges férfiak. Valóban vannak kétszínű, önző.....pasik, de mi nők sem panaszkodhatunk, ugyanis vannak köztünk is ilyen tulajdonsággal rendelkezők(tisztelet a kivételnek)...:) De, hogy példálózzak, én 14 a párom 23 éves volt mikor megismerkedtünk. A páromnak előttem nem volt "komoly" kapcsolata, na és persze nekem sem. 7 éve hogy együtt vagyunk, 3 éve, hogy összeköltöztünk. (igen, most jön az, hogy egy idő után megunjuk egymást), de hidd el, hogy a világon ilyen boldog nő és ilyen boldog férfi ritka mint mi, magunk miatt is és a gyönyörű 5 hós kislányunk miatt is:) Szia!
2012. jún. 8. 00:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!