Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Porcelanlany kérdése:
Hogyan lesz tovább? kibékülünk vagy csak sexelni fogunk?
Figyelt kérdés
Szóval volt 1barátom 5 hónapot voltunk együtt de ő volt az első igaz szerelmem 5 hónap után szakitottunk.1 hónap eltelt ő talált 1 másik lányt (de nem szereti csak az anyukája befojásolja és kénytelen azzal a lányal lennie) eltelt 2 hónap és rám irt hogy mi lenne ha titokba találkoznánk én persze egyből igent mondtam mert még mai napig szeretem! már 2 hónapja tartuk a kapcsolatot egymásal és találkozgatunk is (ebben a talizásba benne van a sex is ),de a mostani barátnője még mindig meg van neki ( szerintek hogyan lesz tovább ki fogunk békülni vagy csak ő a sexet akarja tőlem ? Vajon érez irántam még valamit?2012. máj. 31. 01:08
1/6 anonim válasza:
Nagyszerű a srácot a mostani lány annya befojásolja ..a srác meg téged ..nem zavar ,h mással van ?
2/6 anonim válasza:
Dehogy befolyásolja,ez egy kamu duma..
3/6 Carlsokolbász válasza:
Feláldoztok egy macskát földanyának, majd egy okkultista cigány asszony elmondja a jövőtöket a kálvária téri kocsmában!
4/6 anonim válasza:
ha szeret elobb utobb ugyis a szivere fog hallgatni. es azt fogja valasztani aki ot boldogga teszi. ha meg nem akkor meg semmi eselyed. sajnos nem ismerem a szemelyt ezert nem tudok melyebb velemenyt mondani.
6/6 A kérdező kommentje:
a fiu 25 én 19 ...A volt pasimnak kb velem együtt 4 komolyabb barátnője volt és elmesélte nekem h mindegyikel azért szakitott mert az anyukájának nem tetszett egyik lány sem és mmivel nagyon naiv ezért mindig az anyukájára halgat ahogy most is már ezzel a csajjal kb 2 hónapja van de semmi szerelem nem látszik rajtuk a csaj az otthon ül ő meg járkál összevissza (discoba ballagásokra kocsikázni stb) és a barátnőjét meg nem viszi magával mikor velem volt ahová ő ment én is mentem vele mindig elvitt pizzázni sétálni a tóhoz sütizni discokban és már volt olyan is h összevesztünk és sirt miattam mert azt hitte h megcsaltam de közbe nem.nekem mindig mondta h szeret és nem akar elvesziteni de az anyukája mindig addig beszélt neki mig elhagyott....de az egyik este mondta nekem h hiányzok neki ..... én nagyon szeretnék vele kibékülni szerintetek emnnyi esély van rá?
2012. máj. 31. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!