Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért felejt el mindent?

Figyelt kérdés

Lassan ébresztőórának, papagájnak, jegyzettömbnek érzem magam a barátom mellett. Csak én tartok fejben mindent, jönnek a vizsgáim egyre nehezebb és mégis elvárja tőlem hogy minden fontos dátumát, ami engem nem is érint, minden teendőt megjegyezzek (és nem élünk együtt!) és ha nem mondom neki hogy na menni kéne ide vagy oda vagy csinálni valamit teljesen felháborodik hogy milyen feledékeny vagyok.. Meg hogy miért nem akarok vele találkozni a hétvégén.. teljesen elfelejti hogy vizsgázom a következő héten, ezerszer elmondtam neki hogy későn kaptam meg az anyagot 2héttel a vizsga napja előtt, az egész hétvégém az anyaggal fog elmenni hogy kidolgozom, nincs időm most, sok múlik ezen és egy hétvége nem a világ vége. De teljesen felháborodott hogy milyen szívtelen vagyok.

A napokban meséltem neki életem legnagyobb álmáról, amit végre megvalósíthatok. Másnap annyit kaptam: az az izé amire gyűjtesz.

Nagyon mérges vagyok rá és egyben iszonyatosan letört!

2012. máj. 30. 22:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem, de a dohányzásra visszaszokott.. tudja hogy ki nem állhatom, rosszul vagyok a füsttől, mégis, nem tudom miért..

Én nem dohányzok, kipróbáltam mint mindenki, én megutáltam utána, de ő nem bír ki egy napot pár szál nélkül.

Ha közlöm vele hogy nem vagyok hajlandó megcsókolni miközben ő dohányzik, teljesen felháborodik..

2012. máj. 31. 17:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Fenekeld el:-P.
2012. máj. 31. 18:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát mit ne mondjak jó nagy balf.sz a srác :D Tényleg annyi hülyesége van, meg gondolom nem valami sikeres ember. Megértem, hogy mérges vagy rá.

Vagy megszokod, vagy megszöksz vagy megpróbálod átformálni. Kérdéses, hogy ha sikerült leszoktatnod a hülyeségeiről, ennyi sok probléma után tudnád-e még szeretni, vagy lőttek az egésznek. Biztos lehet hatni rá, befolyásolni, hogy változzon meg, térjen kicsit észhez, de ez nehéz lesz, ha ennyire nem érdekli, amit mondasz neki, ennyire nem ad a véleményedre, vagy nem is figyel rád. Én még nagyon amatőr vagyok ilyen téren, de egy hozzáértőbb pszichológusnak vagy akár egy tapasztaltabb, idősebb embernek lehetne egy-két ötlete, hogy mit csinálj.

Azt, hogy megéri-e foglalkozni vele, vagy már nem tudnád szeretni mindezek után, azt neked kell eldöntened.

2012. máj. 31. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!