Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenyek lesztek, ha valaki köszön a párotoknak, ő meg visszaköszön? És az illető mondjuk nagyon csinos/helyes?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy pl. ha a párod fiú, és köszönnek egymásnak egy lánnyal, elkezdesz hisztizni, meg faggatózni, hogy ki volt ez és honnan ismeri?

(csak érdekel, hogy csak az én párom ilyen vagy másé is!)

2009. jún. 30. 17:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%
Úristen. Hát nem irigyellek a párod miatt:) Nehéz lehet ezt elviselni, útálom a minden hisztiző és féltékeny csajokat, akik ki akarják sajátítani a másikat. Én ritkán kérdezem meg ki volt ez(általában az is fiúk esetében).Jó hogy nem már azt nem kérdezi h hányszor beszéltetek összesen megh van e barátja:D durva....22/L
2009. jún. 30. 17:57
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
jaj, dehogy lennék féltékeny! Az én lány munkatársaim imádják a férjem (ő is ott dolgozik pár hónapja a cégnél), mindig kérdezgetik mikor jön, és ha látják tök örülnek neki, meg puszit adnak neki. Miért zavarna? Ettől függetlenül imádom, de miért lenne jobb ha tajtékoznék????? Magamból csinálnék csak hülyét. Ha meg meg akar csalni, így is úgy is megcsal. Féltékenyen v anélkül!
2009. jún. 30. 17:57
 13/20 A kérdező kommentje:
Fordítva nálunk is így van, köszön valakinek, és b 5 percig mesél róla. Akkor is ha épp nem érdekel, vagy ismerem az illetőt :)
2009. jún. 30. 17:58
 14/20 anonim ***** válasza:
79%

Ezt a baromságot, ilyenek miatt féltékenynek lenni... Akkor én dobjak atombombát, mert a páromnak vannak lány barátai, akikkel el is szokott menni beszélgetni egy közeli kocsmába?

Ha a páromra ráköszön egy szép lány, akkor persze felébred bennem a versengés, de rögtön el is múlik, mert hülyeség, és azért vagyunk emberek, hogy uralkodjunk az ösztöneinken! Fiúra, lányra is megkérdezem, hogy ki az, mert érdekel. Nem az illető, hanem a párom életének minden részlete, amikről eddig nem tudtam.

Én biztos nem viselnék el egy ilyen pasit, aki még a köszönésre is hisztériát csap, brrr....

2009. jún. 30. 18:41
 15/20 anonim ***** válasza:
79%

Ha koszonnek, illik visszakoszonni... Nem értem mire való ez a k..va nagy féltékenységi láz, ezzel csak azt bizonygatod, hogy nem bízol a párodban!

Nincs azon semmi ha koszonnek az utcán, és szerintem az sem számít, hogy hogy néz ki az illeto..

2009. jún. 30. 19:00
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Huh..hát én sem , meg mi sem csinálunk ennyire nagy ügyet, minek?A barátod már beteges, ne haragudj! szerintem is úgy van, hogy ha akar úgy is megcsal, akkor meg minek idegesítsem magam feleslegesen és ezt a legtöbb ember egyszerűen nem érti meg, hogy egyáltalán nem vagyok féltékeny!!(nem tenné meg ezt is tudom)Szóval, nálunk az van, hogy egymástól 270 kilométerre lakunk, és persze, hogy megkérdezem, meg én is elmondom, hogy ki volt az illető,aki köszönt, vagy akivel beszélgettem de ez puszta kíváncsiság, hogy megismerjük egymás ismerőseit, ez által is bentebb engedjük egymást az életünkbe.
2009. jún. 30. 19:23
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
Csak megkérdezem, hogy ki volt az vagy honnan ismeri, de tuti nem rendezek jelenetet :D
2009. jún. 30. 20:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, és nő vagyok, a párod meg nagyon hisztis. Milyen lesz később?
2009. jún. 30. 23:40
 19/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom, engem is zavar, hogy ilyen de hát ez van :(

Majd idővel megváltozik...:)

2009. júl. 1. 10:49
 20/20 anonim ***** válasza:
én nem.. neki is lehetnek lány haverjai, kollégái, ugyanugy ahogy nekem is rengeteg fiuhaverom van.. L/24
2013. jún. 10. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!