Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lány 5 évig szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány 5 évig szerelmes volt belém, de mivel csúnyácska volt, nekem nem kellett. Most pedig a suli legjobb csaja, én estem belé de mondta hogy neki már más tetszik, aki akkor is szerette mikor kisebb volt. Mit csináljak hogy összejöjjek vele?

Figyelt kérdés
Mert gondoltam hogy kifigyelem őket majd és a palit agyba-főbe verem, de abból meg megint csak nekem lesz bajom.. Segítsetek. Mit tegyek?
2012. máj. 30. 13:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez lehet, de akkor miért siránkozik itt (gyakorikérdések) minden férfi, ahogy jajj, milyen felületesek a nők, hüpp-hüpp? A férfiak sokkal inkább.

A kérdésre: Szerintem nem sok esélyed van nála. Nálam nem lenne. Nem azért mondom, hogy megbántsalak, de nekem ez a véleményem. Még esetleg azt lehet, hogy bemeséled neki, hogy mindig tetszett, csak féltél lépni, és most jöttél rá, mekkora b*rom voltál, csak olyan ijeszt volt ez az egész. Vagy valami hasonló nyálas hazugságot.

DE NE VERD MEG A PALIT. az a legrosszabb amit tehetsz!

2012. dec. 27. 17:21
 12/16 zsófi :)) válasza:

10 es, hidd el ha felszedsz egy fullos csajt és a belseje a béka segge allatt lesz, és elkezdenéd megismerni akkor az arányok megváltoznak 90 % belsőre. És ennél lesz az a pont mikor kidobod...

És szerintem fele fele arányban fontos a külső meg a belső!

2013. febr. 16. 08:19
 13/16 anonim válasza:
Addig nem kellett a csaj, most se szerelmes vagy, csak jól néz ki és teccik. De valaki más szerelmes belé, és tole "elvennéd"... hát szerintem elég bunkó vagy már bocs. Ahogy leírtad, ne vedd sértésnek, de elég beképzeltnek tunsz, aki azt hiszi mindent "megkaphat".
2013. máj. 4. 12:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Megérdemled a sorsod, a csaj 5 évet rád szánt úgy, hogy te figyelemre sem méltattad, most meg kellene.......késő bánat eb gondolat...
2013. júl. 12. 23:30
 15/16 anonim válasza:
53%
szégyelljed magad össze meg vissza hogy ilyen tahó vagy. a helyedben el is felejteném a csajt mert NEKI (azt hiszem) van önbecsülése, ami hátrány egy olyan gerinctelen alaknak mint amilyen te vagy az itt olvasottak alapján.
2013. júl. 13. 00:06
 16/16 anonim ***** válasza:
79%
Már régi a kérdés de te egy fassszopó kis gecciláda vagy.
2013. okt. 16. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!