Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te párod hogy viselkedik ha te nagyon beteg vagy?
Figyelt kérdés
értem arra hogy ha neked magas lázad van nem birsz felkelni.....ápolásra szorulsz2012. máj. 29. 21:41
1/6 anonim válasza:
ápol,körülugrál,percenként kérdezi hogy vagyok,mire van szükségem.anyu egyszer meg is jegyezte hogyha ő ott van nem fér oda hozzám.ha beteg vagyok akkor minden energiáját erre fordítja:)18/L
2/6 anonim válasza:
Ápol, hagy pihenni, föz teát, volt rá példa hogy annyira felfáztam hogy menni is nehezn tudtam akkor elvitt orvoshoz.
3/6 anonim válasza:
ugyanez :) ápol, tanácsokat oszt, teát főz ha épp kell hozza a gyógyszereket nem enged felkelni stb :) ha nem tud mellettem lenni akkor viszont hivogat sűrűn és ellenőriz :)
4/6 anonim válasza:
Miért, a Te barátod/barátnőd hogy viselkedik?
5/6 A kérdező kommentje:
nekem be van most gyulladva a fülem és most huztam le a 39 fokos lázam és hát elment haza holott közöltem vele hogy szükségem van rá.. a gyógyszerem se hozta ki .... megjegyezte az elmult éjjel hogy már belefáradt az én ápolásomba ami azt jelenti neki hogy 2 x hozott be rám vizesruhát .... örülök neki hogy nektek ilyen párotok van vigyázzatok rá.... elmeséltem neki mi a bajom és csak rázta a fejét és hazament!!
2012. máj. 29. 22:03
6/6 anonim válasza:
Szerintem még most hagyd ott, egyáltalán nem vagy valóban fontos neki!
Ha szeretne ápolna és gondolkodna rólad.
Lehet ez csak apróságnak, hülyeségnek tűnik, de néha pont az ilyen kis dolgok árulnak el nagy dolgokat...
:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!