Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnek a lányok? :' (
eljön a te időd is ahogy mostanság az enyém is, 17 éves koromig a wow világába éltem, képzelheted mennyire érdeklődtek utánam a lányok :)
De most... sokkal jobb :D
F18
Az ilyen kérdésekre nem igazán szoktam válaszolni, de most az egyszer kivételt teszek.
3 lehetőség áll fenn:
A) egy pózer, páva, díszbu.zi vagy, aki normális lányoknál próbálkozik, de azok nem bírják az... "olyanokat", ezért elküldenek a ***-ba.
B) p*csáknál próbálkozol be, szűz vagy, nem cigizel, nem vagy a menőséglánc csúcsán (azoknak meg az előbb felsorolt dolgok számítanak), ezért elküldenek a ***-ba.
C) teljesen normális vagy, teljesen normális lányoknál próbálkozol be, de mégis olyanoknál, akiknek nem arra van szükségük, amit te nyújtanál, és szépen koptatnak le, de lényegében elküldenek a ***-ba.
Én az "Alexvagyokhelloszijja"-ból az A)-ra tippelnék, de nem ismerlek.
Ha gondolod írj privit, leírod a történeteidet és segítek! :P
14/l
Előző vagyok:
Akkor jó, megnyugodtam. :D
Bocs, hogy rádtámadtam, nem volt helyes... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!