Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy fiu reszeg akkor igazat mond?
Koszonom szepen a valaszokat!
:)
Szerintem ,nem tudom:D:D A válaszokat olvasva nem tudom! de szerintem ez eset kérdése,attol függ miröl van szo,és hoyg az a pasi vagy nö milyen!
Hogyha jozanon nem mondja vagy éppen azt mondja hoyg nem szeret,mert nem akarja elmélyiteni a kapcsolatot,sok okbol kifolyolag,de nem azért mert nem akarja....(minden agyban döl el szindroma) ...aztán ittas állapotban nem gondolja végig hoyg mit kérdeznek és hoyg mit válaszoljon,tehát, jozanon nem szeretlek,mire ittasan megkérdezem,ezt szereted bennem mi? --és közben a számban van a finomsága, a válasza erre :igen,ezt is,de nem csak ezt...stb...tehát jönni kell "hátulrol ",és ugy kérdezni! egy részeget jobban össze lehet zavarni mint egy jozant! igy hát igazat mondanak! de ha pl be akar széditeni egy pasi egy nöt akkor kamuzhat csak hoyg megkaphassa...de egy gátlásos visszahuzodo nem tesz ilyet!csak egy nagypofáju,forrovérü,stb ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!