Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit írhatnék ki a státuszba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írhatnék ki a státuszba amiből sejtheti, hogy még én is szeretem?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm egy eléggé szerelmes idézetet rakott ki a státuszába (nem tudom idézni, angolul volt, de kb így szólt lefordítva:"nem mondtam még...de neked adnám az életem ha megtartanád"), és azt mondja, hogy nekem szól. Mondtam, hogy majd akkor én is rakok ki egy idézetet ami neki fog szólni. Egy olyat szeretnék amelyből csak sejtse, hogy még szeretem, ne legyen egyértelmű számára.
2009. jún. 29. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

keresgélj itt, nagyon jók;)

2009. jún. 29. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"Ha akartam valaki lenni csak Érted volt..."

"Hosszú volt a bánat és a szenvedés, de életemben Ő volt a legszebb tévedés"

"Én akarok lenni a lány akire mindig számíthatsz"

Nekem ezek a kedvenceim, és szerintem ezek nyomravezetőek:)... ha nem tetszenek, akkor bocsi, hogy nem tudtam segíteni:S

2009. jún. 29. 21:35
 3/3 A kérdező kommentje:
de nagyon jók...segítettél. Köszike, az elsőnek is, ott is jókat találtam.
2009. jún. 29. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!