Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarok párkapcsolatot, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok párkapcsolatot, de akkor miért mindig rám hajtanak a fiúk?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, eddig rengeteget csalódtam, 5 barátom volt, ebből négynek, mint kiderült, csak "arra" kellettem. Eldöntöttem, hogy nincs szükségem párkapcsolatra, mert nem bírnám ki, ha valaki még egyszer játszadozna az érzéseimmel. A gond csak az, hogy mostanában egy csomó fiú ismerősöm hajt rám. Pár éve még majd meghaltam volna érte, hogy megnézzenek a fiúk, most meg, hogy nem akarok járni senkivel, hajt rám mindenki. Amúgy külsőre olyan átlagos vagyok, nem vagyok csúnya, de szépségkirálynő sem. Vannak nálam sokkal szebb lányok, miért pont engem akarnak a pasik?
2009. jún. 29. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert tetszel nekik.A teteszés nem akarás kérdése.
2009. jún. 29. 14:35
 2/8 A kérdező kommentje:
De mit tehetnék, hogy leszálljanak rólam? Nem akarok megint szerelmes lenni :(
2009. jún. 29. 14:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Tiltott gyümölcs mindig édesebb.Meg lehet, hogy tudják h szabad vagy és kapnak az alkalmon.

Tudom ennyi csalódás után nehéz talpra állni, de egyszer sikerülni fog. Ne tiltakozz a szerelem ellen, ha jönnie kell, úgyis jönni fog. Kicsit kéresd talán tovább magad mint eddig, megnyílnod sem kell azonnal és mindenkinek ;)

2009. jún. 29. 14:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha semmiképp nem akarsz komoly kapcsolatot, akkor mond meg nekik.Mondd azt, hogy most barátokat akarsz szerezni.

Vagy miért nem próbálod meg valakivel?És ha látod, hogy csak "arra" kellesz nekik,akkor dobod.:)

Amúgy én is majdnem így vagyok,csak épp 16/L

2009. jún. 29. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha taszítassz, akkor vonzol ;)

Én 18 éves fiú vagyok, és eddig csak csalódtam bennetek lányokban. Azt hallottam, hogy veletek kedvesen, aranyosan, megértően kell bánni, de úgylátszik ez nem működik. Eddig csak kihasználtak, menjünk moziba, aludjál velem, dugjál meg, nézzél meg velem egy filmet és menjél a p*csába. Egy olyan csaj nem volt eddig aki ezeket azért mondta volna, mert szeret. És most akkor mit szóljak? Férfiasnak tartom magam az életben, de ha egy lányt jobban megszeretek akkor előjön a legbelsőbb énem, ami meg eléggé szerető. És ez taszít mindent. Hát nekem meg ez a tapasztalatom. És most már én is ott tartok, hogy nem kell nő. Szinte a haverjaim női másznának rám, de egyik sem kell ha ekkora ribancok. Hogy lehet ennyi ribanc a földön?

2009. jún. 29. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát szivemből szóltál, nekem is 5 pasim volt idáig,első 2 éves, nagy szerelem,de a végén nagy csalódás. Utána komolytalanok szintén csak "azért". Most sajnos újra szerelmes lettem,annyira megfogott ez a srác,azt hittem erre az érzésre kell várnom pár évet még...mire újra jön egy ilyen "nagy" szerelem. Először minden rendben volt,de végül kiderült, hogy nem tudjuk folytatni,mert lefoglalja munka és suli, meg egyébként is tényleg rengeteg mindent csinál. Megbeszéltük, hogy vége. Eldönttem,hogy akkor senki más,ezt meg kell emészteni, de azóta dupla ennyien (kb 8-10en)környékeztek meg, ketten szerelmet vallottak, többséggel baráti viszonyban maradtunk ,de elmagyaráztam, hogy nekem most nem kell kapcsolat, másrészt úgy érzem egyik srác sem ér fel a régihez :-/.

Hát magamban arra jutottam,hogy előbb-utóbb túl esek rajta,meg magán a csalódáson, és majd csak jön valaki előbb utóbb,aki érdekel.

Neked azt tanácsolom,hogy végtére is nem baj,ha érdeklődnek,mindenkinek meg lehet mondani,hogy bocs de most nem...majd örülünk még a pasik érdeklődésének te is,én is...csak nem most.

Bocs a hosszú válaszért :),de muszáj volt..

19/L

2009. jún. 29. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
mert ezzel, hogy nem akarsz pasit, elérhetetlennek tűnsz, és felébred bennük a vadászösztön
2009. jún. 29. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:
írtam emilt :P
2009. jún. 29. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!