Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, írjak neki vagy felejtsem el?
A barátommal másfél évig voltunk együtt,de 2-3 hónapja szakítottunk.Még mindig ő jár a fejemben és úgy érzem szeretem őt.Egyben viszont azt is érzem,hogy utálom és haragszom rá és sosem bocsájtom ezt meg neki.(mert szakított stb)
Ő 1 hete felhívott és mondta,hogy találkozzunk csak úgy és találkoztunk is.
Azóta úgy felhívnám vagy írnék neki és találkoznék vele újra.A találkozás előtt is éreztem ezeket,de most hogy ő kezdeényezett egy találkozót,úgy érzem érdeklem őt és nem bánná ha én is hívnám.Igaz csak azért hívott,mert szülinapomon volt.Nem bánom,hogy nincs köztünk semmi,de úgy érzem látni akarom és a közelében akarok lenni és tudni akarom hogy mi történik vele,hogyan él,mi van vele.. nem csak szerelmemként és társként szerettem,hanem mint az egyik legjobb barátomként is..és hiányzik az a része is az egésznek.
Szerintetek hagyjam az egészet?Vagy esetleg várjam míg ő keres megint engem?
Nem képzelek bele többet,nem akarok járni vele vagy hasonlók.
Amúgy nem csak felköszöntött,hanem mondta,hogy találkozzunk,mert már jó lenne. (és találkoztunk is,mint ahogyan leírtam)
köszi a válaszokat:)
áh 23:03 igazad van.. valójában én is ezen az elven vagyok,hogy én nem fogom már őt soha keresni.eddig jól is ment,csak úgy látszik most elgyengültem picit:D így a találkozó után.
de remélem visszarázódok és elfelejtem ezt a hülyeséget..:)
23:03-as vagyok.
Ezek beleférnek, emberek vagyunk, nem fadarabok.... Kitartás!!! Minden jót kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!