Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a szerelemben?

Figyelt kérdés
Úgy érzem én egyre jobban elvesztem a hitem, ha van egy új párom hamar megunom és oda a kezdeti vágy, szakítok. Ezek csak fellángolások ezek szerint? Ha eljön az igazi, azt rögtön érezni fogom? És hogyan különböztessem majd meg a fellángolástól a nagy ő-t?
2009. jún. 29. 12:58
 1/7 anonim ***** válasza:
A szerelemben igen, az örök szerelemben viszont nem! És azért nem mind1, hogy több év múlva kezd átmenni a szerelem megszokásba, és szeretetbe, vagy pár hó után! Biztos, hogy eljön majd az igazi...és onnan fogod tudni megkülönböztetni, hogy nem lesznek ezek az érzéseid, hogy ráunsz...meg csak hirtelen fellángolás. Hanem el sem tudod képzelni nélküle!!
2009. jún. 29. 13:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fogod érezni, ha eljön az igazi. Én rengetegszer csalódtam már a csajokba és szintén kezdtem elveszíteni a szerelembe vetett hitemet, de pont akkor találkoztam egy lánnyal, akibe szinte első látásra totál beleszerettem és azóta is nagyon szeretjük egymást, már több, mint egy éve.:);)
2009. jún. 29. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mindössze 6 hónapja vagyok együtt párommal, de már most azt érzem, hogy mindig vele szeretnék lenni.

Eljön a te időd is, csak meg kell találni azt az embert!! :)

2009. jún. 29. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Kezdek nem hinni benne...:( L26
2009. jún. 29. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez csak fellángolás, de vigasztaljon az, hogy a szerelem is elmúlik és idővel unalommal dúsított szeretetté szelidül.
2009. jún. 29. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Én hiszek benne :)

1 éve vagyunk együtt a barátommal és teljesen jol kijövünk egymással,viták helyett is inkább leülünk megbezséljük a dolgokat,elmondunk egymásnak mindent h tisztán lássunk :)

Eddig sikeres a dolog.

Én hiszek mind a szerelemben,mind az örökké tartó szerelemben ^^

2009. jún. 29. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze!

De a szerelem is elmúlik pár év alatt, és "csak" önzetlen szeretet marad:)

A nagy "Ő"ben viszont nem tudom hogy higgyek-e...már volt egy fiú akire azt mondtam " megtaláltam , igen Ő az" aztán 3 év után lelépett! :)

Na , így adjon még egy nagy "Ő" az Úr.

Most van egy barátom,mindennél jobban szeretem,és bármire kész vagyok érte....megbízunk egymásban. Talán ő az igazi:)

2009. jún. 29. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!