Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátom nyugodt típus volt. Jövő hónapban leszünk 3 évesek. Elkezdett egy társaságba járni, ahol egy csaj (akinek van barátja) ráakaszkodott. Tudom, hogyha én nem lennék neki, akkor a csaj egyszerre lecsapna rá. A barátom azt mondja nem tetszik neki, és nem is akar vele találkozni. Csakhogy a csaj a paijával állandóan hozzájuk járkál (mint haverok, elvileg). Nekem ez nagyon nem tetszik. Most pedig átiratkozott egy másik suliba, pincérnek. (eddig mindig olyan suliba járt ahol csajok nem nagyon voltak). Egyre jobban félek, féltékeny vagyok mindenre, és mindenkire. Ő azt mondja ezt már nem bírja, és hogy bízzak benne! DE ÉN FÉLEK!
2009. jún. 29. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Minnel jobban feltekenykedsz, annal hamarabb fog megcsalni, mivel nem bizol benne.

Magadat is tonkre teszed meg a kapcsolatodat is!

32/N

2009. jún. 29. 10:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj a csajjal, hogy állítsa le magát, mert téged zavar, hogy ennyire jóban vannak! Vagy csináljatok 4esben közös programokat (te+barid, és a csajszi a barátjával), és ha valami gyanúsat látsz, szólhatsz a csaj pasijának.
2009. jún. 29. 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

bízz benne... A féltékenység a legbiztosabb módja, hogy tönkretegyél egy kapcsolatot. A régi barátom is ezt csinálta, meg se fordult a fejemben, hogy nekem egy másik srác tetszik addig, amíg fel nem hívta rá a figyelmem és az orrom alá nem dörgölte naponta. Gondolom nem kell részleteznem, hogy mi lett a történet vége...

Ez nem azt jelenti, hogy a barátodnak is a másik lány tetszik már és ti is szét fogtok menni, de muszáj bíznod benne. Ha nem hiszel neki, akkor ott más bajok is vannak már. 3 év elég sok, ha nem veled akarna lenni és nem szeretne, akkor nem húzott volna le 3 évet melletted.

2009. jún. 29. 10:58
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem jó ötlet a közös program, próbáld felvenni a csajjal a kontaktust,vagy kérd meg a párodat, hogy hívja el hozzátok, és beszéljétek meg hárMASba ezt a dolgot.Én is féltékeny vagyok ilyenkor és addig gúvászkodok, míg a végére nem járok.Sok sikert és ne hagyd magad.
2009. jún. 29. 11:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a tanácsot. A legdurvább az, hogy a csaj féltékeny Rám. Nem tudom miért...
2009. jún. 29. 11:28
 6/8 anonim ***** válasza:

ne legyél féltékeny!!!!!!!!!!!!!!!megöli az egész eddigi kapcsolatot!

ha meg akar csalni meg fog úgyis ha te féltékeny vagy és ne adj isten figyelgeted,nyomozgatsz stb....ha bízol benne tudja majd (legalábbis szerintem)rá fog jönni hogy egy értékes lány vagy és meg kell becsülni téged.

pl. az én barátom egy tényleg nagyon jó pasi és nagyon gyönyörű lányokkal van egy társaságba,de nem vagyok féltékeny mert kikészíteném.sőt,mi több az ölébe ülnek kiszívják a nyakát...amíg engem szeret addig velem lesz ha meg már nem szeret akkor muszáj hogy vége legyen. tehát NE LEGYÉL FÉLTÉKENY!!!

2009. jún. 29. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Sz@rd le a másik csajt! Hiszen van barátja. Tartsa az kordában. De egy tuti, ha állandóan aggódsz kikészülsz. Arról nem is beszélve, hogy a féltékenységnek is vannak határai. Egy bizonyos fokig egészséges. De ahogy írod nálad már beteges. Ez mind bizalom kérdése, és ha ez benned nincs meg, akkor ezért fogod elveszíteni a párod. Ha fontos neked, akkor kapj észbe és uralkodj magadon!
2009. júl. 9. 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:
18:51-es! Már megbocsáss de te egy barom vagy! A válaszod első fele tök igaz! De mi az, hogy másik kiszívják a barátod nyakát és az ölébe ülnek? Te ezt hagyod? Te sem vagy normális! Neked viszont vigyáznod kéne! Ez egy jó tanács volt! Legyen már eszed! Ennyi erővel mást is dughat, amég veled jár?!! pff
2009. júl. 9. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!