Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék kitörni a múltból?
Figyelt kérdés
Két hónapja szakítottam a barátnőmmel, de mégis minden nap a fejemben van. Borzasztóan fáj, főleg, hogy őneki most van kezdődőben egy új kapcsolata. Próbálok sokat, a barátaimmal lenni, de mindig és mindig előjönnek a régi emlékek. Bármit csinálok, mindig a ő jut róla az eszembe. Ha most összejön az új pasival, nem tudom hogy fogom elviselni...2012. máj. 24. 19:40
2/8 A kérdező kommentje:
Még ha olyan könnyű lenne...
2012. máj. 24. 19:43
3/8 anonim válasza:
Egy módon tudsz kitörni a múltadból: ha elfogadod, hogy Ő és te már nem egy, hanem két külön út.
Élj a jelenben, de ne az övében, hanem a sajátodban és alakítsd a jövődet úgy, hogy az ne a múltadról szóljon!
Vagy valami ilyesmi... hajrá!
4/8 A kérdező kommentje:
Pont ezt a lépést nem tudom megtenni. 3 évig voltunk együtt és még mind a mai napig vele álmodom.
2012. máj. 24. 19:49
5/8 anonim válasza:
Szerintem keress magadnak másik barátnőt,de ez nem azt jelenti hogy a másikat felejtsd el, hanem tarts vele normális baráti kapcsolatot (ha ezt a körülmények engedik)
6/8 anonim válasza:
Akkor mi most kezet foghatunk... nálam is ez a helyzet csak én vagyok a lány és pont két hónapja történt...
Amúgy szerintem csak az segítene úgy tényleg teljesen kilábalni ebből a fájdalomból, ha beleszeretnél valaki másba. De az emlékek örökre ott lesznek... :(
Csak ennyit tudsz csinálni amit eddig is, hogy sokat vagy a barátaiddal, mész velük mindenfele éled az életed.
7/8 farkaskinga válasza:
Az idő minden sebet begyógyít. Nekem is nemrég ért véget. És még most is eszembe jut az együtt töltött idő. Az emlékek sose tűnnek el. Ne erőltesd a felejtést, annál nehezebb. De ha lesz más akibe beleszeretsz, akkor könnyebb lesz.
8/8 anonim válasza:
Akit feledni akarunk arra gondolunk... engedd, hogy magától történjenek a dolgok, ússz az árral...jobb mintha ezen görcsölnél. Egyszer minden véget ér ez az élet rendje. Gondolj arra, hogy ennek így kellett történnie, lehet azért mert majd találsz helyette olyan valakit akivel sokkal jobban fogjátok szeretni egymást és 100-szor boldogabb leszel, de ha ő még veled lenne erre esélyed se lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!