Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rák-rák párkapcsolat milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rák-rák párkapcsolat milyen lehet? Hogy közeledjek a fiúhoz?

Figyelt kérdés
Esetleg még...: mindketten 15 évesek vagyunk. köszi a válaszokat! :)
2009. jún. 28. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Rák - Rák. hasonlóak az érzéseitek:) szóval mi itt a kérdés? Egyébként énis rák vagyok szóval azok a pasik romantikusabbak egy picit általában ha olyan dologról van szó, és a rák jegyhez tartozik még az is, hogy nálunk senki nemszeret jobban a világon:) Srác(18)
2009. jún. 28. 22:56
 2/7 A kérdező kommentje:
uhh, köszi :P :D igen, én is nagyon tudok szeretni és jó lenne, ha engem is így szeretnének! :) és h lehet megszerezni a fiút? igazság szerint még nem volt dolgom Rák fiúval, pedig tudom, h akkor hasonlóak lehetünk, de mégis! :D
2009. jún. 28. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek a horoszkópokban, szerintem nem az határoz meg egy kapcsolatot.:) De itt van egy kis leírás a rák-rák kapcsoaltról ha te fontosnak tartod.:)

[link]

2009. jún. 28. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi parommal mind2en rakok vagyunk en jun24,o jul7:)

mar egyutt vagyunk 17 honapja es remek a kapcsolatunk:)

allitolag a rad emberek nagyon erzekenyek,romantikusak es sok szeretetre,megertesre van szukseguk.Ami nagy elony lehet a kapcsolatba,hogy a rak nok nagyon szeretnek anyaskodni a paruk felett(jo ertelemben ), a rak ferfiak pedig elvarjak azt a fajta torodest,amit egy rak no ad.Nekunk fantasztikus a kapcsolatunk.De attol meg ismerd meg jobban a sracot,nem lehet csak horoszkopra tamaszkodni+ nem mindenkire ervenyesek azok a jelzok,amikkel a csillagjegyet jellemzik:) de sok sikert nektek mindenkepp:)

2009. jún. 28. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy látod, hogy lélénk egy kicsit a srác, akkor próbáld meg és kezdeményezz te szerintem. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fog neki örülni és egyáltalán nemfogja rámenős dolognak érezni vagy ilyesmik:). Ha látod menyj oda hozzá és kérdezd meg, hogy merre van ez az "x" épület, vagy akármi. Aztán elfogja magyarázni neked. Aztán te megkérdezed hogy nemlenne e kedve elkísérni téged ha éppen ráér.:) sok mosoly stb:D
2009. jún. 28. 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:
ja a legelső kommentelő voltam ismét:D
2009. jún. 28. 23:11
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek!

hát sajnos csak neten tudom megközelíteni, mert vége van sulinak... suliban inkább egy csendes, nyugis fiúnak látszott, iwiw-en meg olyan furcsa módon töltögette ki a profilját, de ott is mutatkozott benne egy kis aranyosság :) nem tudom h indítsak, h közeledjek felé! talán MSN? nem szeretnék elrontani semmit! :S

2009. jún. 28. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!