Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Szeretitek az izmos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Szeretitek az izmos vagy éppen kigyúrt magas pasikat?

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 21:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Bevallom, nekem a testalkat teljesen másodlagos. Nem azért jövök össze vagy éppen nem jövök össze valakivel, mert az túl magas és izmos. Ha agresszív a tekintete és félelmet kelt bennem, legyen akármilyen helyes arca, vonzó izmos teste, még csak szóba sem állok vele.

Egyébként a kigyúrt pasikat nem szeretem, de az ellenkezőjét sem, amikor egy kis szellő képes lenne elfújni az illetőt. Az aranyközéputat választanám.

A magasságra meg aztán nagy ívben tojok. :)

2009. jún. 28. 23:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem a "középmezőny"jön be szal ne legyen nagyon izmos, de nádszál se legyen...
2009. jún. 29. 09:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Magas legyen, de ne kigyúrt, csak sportos és az övé vagyok :D

Najó nem, de imádom az ilyen pasikat (:

16L

2009. jún. 29. 19:25
 14/20 anonim ***** válasza:
nekem bejön, ha nem az a csont és bőr, legyen picit izmos, de annyira nagyon ne.
2009. jún. 29. 21:03
 15/20 anonim ***** válasza:
69%

Olvastam azt is,hogy "félnek a kigyúrt pasiktól". Miért kellene félni? Én pl. ahogy kinézek elég félénk vagyok. (legalábbis ezt mondják) Én nem vagyok az a koksz-os unintelligens buta,akik testépítőknek nevezik magukat,de nem azok! Én csak a természetes dolgoknál maradok,+táplálékkiegészítők (ami nem koksz).

17éves vagyok,193cm,és 108kg (tömegnövelési ciklusban)

Magam miatt csinálom,mert szeretem ezt a sportot IS. Sajnálom azt,hogy a társadalomban milyen előítéletek vannak a testépítőkkel kapcsolatban. Sok idióta van ez tény,de nem őket kellene nézni!

Köszönöm a figyelmet!

2009. nov. 29. 17:46
 16/20 x Susy Omega x ***** válasza:
kifejezetten nem!
2010. júl. 9. 15:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Ne legyen izomagy,de ne legyel túl "csontos".. egy kis természetes izom nem árt. Bár szerintem az gusztustalan,ha valaki 170 cm és kigyúrt..undorító..legye n már akkor magasabb..:) Bár nálam a magas fiú 180 felett van:D És megfigyeltem,hogy valaki genetikailag ,ha magas nem lehet nagyon kigyúrt se,mert úgy oszlik el a teste.:) Bár tuti nem mindenkinél így van.
2010. júl. 9. 16:17
 18/20 anonim ***** válasza:

kedves 17éves ha te rám feküdnél meg is halnék( 150cm 50kg)

de a viccet félretéve:D nekem is inkább a sportos pasik jönnek be nem az izmik:D

21/L

2010. júl. 9. 16:36
 19/20 anonim válasza:

Imádom a magas pasikat! Minél magasabb annál jobb, egészen addig amíg őt nem zavarja, hogy én csak 160 cm vagyok.

Az izmos pasikat szintén imádom! Lenyűgöz a szépen kidolgozott izomzat. Hihetetlenül izgatónak találom, mert ránézek és az jön le róla h az a pasi mennyire erős lehet, és az szexi.:P

u.i: 17 évesen 193 cm és 108kg? Atyaég kár h ilyen fiatal.:P

2010. júl. 9. 16:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Én szeretem, sőt.. Nálam valahol "követelmény" is, főleg a magasság, mivel én is nagyon magas vagyok (178 cm). A kigyúrtság pedig szexi, nincs szebb egy kidolgozott felsőtestnél. Persze azért ne essen túlzásba a pasi, ha túl vastag azt már nem szeretem, csak épp-hogy legyen rajta egy kis izom.
2010. júl. 9. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!