Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szeretitek az izmos vagy éppen kigyúrt magas pasikat?
Bevallom, nekem a testalkat teljesen másodlagos. Nem azért jövök össze vagy éppen nem jövök össze valakivel, mert az túl magas és izmos. Ha agresszív a tekintete és félelmet kelt bennem, legyen akármilyen helyes arca, vonzó izmos teste, még csak szóba sem állok vele.
Egyébként a kigyúrt pasikat nem szeretem, de az ellenkezőjét sem, amikor egy kis szellő képes lenne elfújni az illetőt. Az aranyközéputat választanám.
A magasságra meg aztán nagy ívben tojok. :)
Magas legyen, de ne kigyúrt, csak sportos és az övé vagyok :D
Najó nem, de imádom az ilyen pasikat (:
16L
Olvastam azt is,hogy "félnek a kigyúrt pasiktól". Miért kellene félni? Én pl. ahogy kinézek elég félénk vagyok. (legalábbis ezt mondják) Én nem vagyok az a koksz-os unintelligens buta,akik testépítőknek nevezik magukat,de nem azok! Én csak a természetes dolgoknál maradok,+táplálékkiegészítők (ami nem koksz).
17éves vagyok,193cm,és 108kg (tömegnövelési ciklusban)
Magam miatt csinálom,mert szeretem ezt a sportot IS. Sajnálom azt,hogy a társadalomban milyen előítéletek vannak a testépítőkkel kapcsolatban. Sok idióta van ez tény,de nem őket kellene nézni!
Köszönöm a figyelmet!
kedves 17éves ha te rám feküdnél meg is halnék( 150cm 50kg)
de a viccet félretéve:D nekem is inkább a sportos pasik jönnek be nem az izmik:D
21/L
Imádom a magas pasikat! Minél magasabb annál jobb, egészen addig amíg őt nem zavarja, hogy én csak 160 cm vagyok.
Az izmos pasikat szintén imádom! Lenyűgöz a szépen kidolgozott izomzat. Hihetetlenül izgatónak találom, mert ránézek és az jön le róla h az a pasi mennyire erős lehet, és az szexi.:P
u.i: 17 évesen 193 cm és 108kg? Atyaég kár h ilyen fiatal.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!