Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet-e ok a szakításra, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e ok a szakításra, ha csak az egyik fél szerelmes?

Figyelt kérdés

Életem során (33)mindig egyoldalú kapcsolataim voltak, nem tudtam szerelembe esni, de engem nagyon szerettek.

Addig, amíg 7 éve ez meg nem történt, nem is hiányzott a szerelem. Most én vagyok a szerelmes, de a párom csak úgy elvan velem.Nem tudom mit tegyek, nagyon fáj, hogy nem ad szeretetet, de félek, ha elhagyom, akkor soha nem találok olyat akibe szerelmes leszek.Egyáltalán ok lehet-e elhagyni valakit azért, mert nem szerelmes? Hogy lehet túlélni a szerelmem nélkül? Mikor múlik el a fájdalom?

2012. máj. 23. 07:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez egy elég erős ok szakitásra..de nem lenne jobb ha megbeszélnétek mit éreztek?ugy szerintem könnyebb lenne..az is lehet hogy csak nem mutatja ki hogy mit èrez pedig legbelül nagyon szeret ..ezt jobblenn ha megbeszélnétek..
2012. máj. 23. 07:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem biztos hogy okot add ez a szakításra, én párom fél évig nem volt szerelmes belém, aztán egyszer csak szerelmet érzett irántam, most több év után szeret, ahogy én is szeretem őt.
2012. máj. 23. 07:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Úgy vagyok ezzel, hogy egy max "néhány hónapos próbaidő" után mindenképp célszerű tisztázni, és nem átvágni a másikat.

Az, ha valaki nem szerelmes és nem lép ki, csak elvan a párjával, és mondjuk 7 év múlva lelép, mondván ő nem szerelmes és épp talált mást, aki talán igen, akkor az a lehető legnagyobb bunkóság.

Én vagy nem megyek bele a kapcsolatba, vagy pedig vállalom, hogy vele maradok és kedvére teszek úgy is, ha sose tudok szerelmes lenni belé. Utálom a játszmákat.

(Egyébként egyelőre én is szerelempárti vagyok.)

2012. máj. 23. 07:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerelem nélkül NEM létezik hosszútávú kapcsolat, szóval a válasz egyértelműen és megkérdőjelezhetetlenül IGEN, ok a szakításra.
2012. máj. 23. 07:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálam is eddig mindig akkor működött a dolog, ha belém volt szerelmes az illető,de én nem voltam az. Akkor valahogy biztonságban éreztem magam....Amint megfordult a kocka, jól pofára estem. Ma már képtelen vagyok úgy kapcsolatba kerülni, hogy a másik fél ne legyen tőlem odáig :/

Szerintem ne pazarold tovább az időd kérdező!Neked most több kell....ne elégedj meg a kicsivel is...

2012. máj. 23. 10:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen. Így nem fog működni a kapcsolat. Lehet, hogy valaki 7 év után döbben rá, hogy többet vár el egy kapcsolattól. Szembe kell nézni a tényekkel. Hasonló okokból 34 évesen váltam.
2012. máj. 23. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!