Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e ok a szakításra, ha csak az egyik fél szerelmes?
Életem során (33)mindig egyoldalú kapcsolataim voltak, nem tudtam szerelembe esni, de engem nagyon szerettek.
Addig, amíg 7 éve ez meg nem történt, nem is hiányzott a szerelem. Most én vagyok a szerelmes, de a párom csak úgy elvan velem.Nem tudom mit tegyek, nagyon fáj, hogy nem ad szeretetet, de félek, ha elhagyom, akkor soha nem találok olyat akibe szerelmes leszek.Egyáltalán ok lehet-e elhagyni valakit azért, mert nem szerelmes? Hogy lehet túlélni a szerelmem nélkül? Mikor múlik el a fájdalom?
Úgy vagyok ezzel, hogy egy max "néhány hónapos próbaidő" után mindenképp célszerű tisztázni, és nem átvágni a másikat.
Az, ha valaki nem szerelmes és nem lép ki, csak elvan a párjával, és mondjuk 7 év múlva lelép, mondván ő nem szerelmes és épp talált mást, aki talán igen, akkor az a lehető legnagyobb bunkóság.
Én vagy nem megyek bele a kapcsolatba, vagy pedig vállalom, hogy vele maradok és kedvére teszek úgy is, ha sose tudok szerelmes lenni belé. Utálom a játszmákat.
(Egyébként egyelőre én is szerelempárti vagyok.)
Nálam is eddig mindig akkor működött a dolog, ha belém volt szerelmes az illető,de én nem voltam az. Akkor valahogy biztonságban éreztem magam....Amint megfordult a kocka, jól pofára estem. Ma már képtelen vagyok úgy kapcsolatba kerülni, hogy a másik fél ne legyen tőlem odáig :/
Szerintem ne pazarold tovább az időd kérdező!Neked most több kell....ne elégedj meg a kicsivel is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!