Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi kaphat harmadik esélyt, ha a másodiknál nagyon megbántotta a csajt? Te mit gondolsz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Tavaly nyáron jártam az egyik osztálytársammal,aki csak egy internetes játékon merte megmondani,h szeret.Én hülye beleegyeztem.Aztán semmi nem lett belőle [azaz egy másik pasi :)].Kért második esélyt,én megadtam neki.Egész nyáron ki volt kapcsolva a telefonja,én meg küldtem az sms-eket neki.Bekapcsolta a telóját és ennyit írt:Haggyál békén nincs időm rád.Ezzel nagyon megbántott,mert én szerettem.A napokban sms-eket ír,de naponta 80-at.De én nem akarok neki megbocsájtani,mert nagyon megbántott.Te mit gondolsz mit tegyek?2009. jún. 28. 19:55
1/13 anonim válasza:
fel se merüljön benned hogy megbocsájtassz.
2/13 anonim válasza:
Ejtsd pofára, add neki vissza:D
4/13 anonim válasza:
Hú nagyon nehezen értettem meg a sztorit :D Bocsi
Na szerintem Te szép lány lehetsz szóval nem kell neked pont ezzel az egy pasival törődnüd.Ki volt kapcsolva a telója?Ezt meg hogy képzeli?Azt írja hogy hagyd békén?Ezt ismét hogy gondolja? Szerintem hagyd.Ha ilyen...Majd találsz 1000szer jobbat!Tuti
14/L
5/13 anonim válasza:
Írd neki, hogy "Haggyál békén nincs időm rád". Okos csajszi vagy, ha tényleg nem akarsz megbocsátani.:) Azért ha nagyon szerelmes vagy, akkor elgondolkodhatsz rajta, de én sztem tuti nem bocsátanék meg.
6/13 A kérdező kommentje:
ejtsd pofára te is,azt úgy értetted,hogy járjak vele,és úgy szivassam meg,vagy pont,hogy ne járjak vele? :D
szeretem-e? /: nem tudom.nem helyes.de jófej.meg minden.tényleg nem tudom.
Ez a nincs időm rád beszólás jó.imádlak titeket.köszi. :)
2009. jún. 28. 20:07
8/13 anonim válasza:
Bocsáss meg neki, de esélyt ne adj arra neki újra, hogy megbántson. Magyarul legyetek csak barátok, vagy simán osztálytársak, semmi több. Nem csak egyféle kapcsolat létezik az emberek között.
9/13 anonim válasza:
én a helyedben nem gondolkoznék azon,hogy esélyt adjak neki...ő az esélyét már eljátszotta,szóval én csak annyit mondok van elég rendes srác a világon,foglalkozz másokkal,őt meg felejtsd el,jobbat érdemelsz nálla.Ha már a második eséllyel nem élt,akkor az ilyennek minek harmadik,azt pont ugy el fogja cseszni...tapasztalatból tudom.
10/13 A kérdező kommentje:
pont ezeket a szavakat írtam neki.
úgy látom abbahagyta.
2009. jún. 28. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!