Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a barátomat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátomat a haverjai ellenem hangolják, és tudom, h azért, mert féltékenyek, h nekik nem tul csinos/érdekes barátnoik vannak?

Figyelt kérdés

Azért gondolom, h igy van, mert a o barátnoik elég sekélyesek, majdhogynem unalmasak, és elég gyakran váltogatják is oket. Mi viszont nagyon jol megvagyunk, szeretjuk egymást, de ha arrol van szo, telebeszélik a fejét, persze csak ovatosan, h én biztos megcsalom, meg nem szeretem, szorakozom vele. Erre legfeljebb a lehet az okuk, h szabadabban viselkedem az emberekkel, de semmi kulonleges, mások szerint tul eros a szexuális kisugárzásom. De ez ekkora baj? nem orulniuk kéne inkább, h boldog velem a barátjuk? Amugy nem vagyunk rosszban, de tudom, jobban kedvelték a elozo barátnojét, aki engedékenyebb, jellegtelenebb, simulékonyabb és nem mellesleg kevésbé csinos volt. Hiába vagyunk egyutt már 1.5 éve, ha folyton ez megy, és nekem rosszul esik.

--dia--

2009. jún. 28. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:

ezt így, ahogy ide leírtad, mondd el a barátodnak

kérdezd meg h mi a véleménye.. miért lehet ez...így van-e egyáltalán..satöbbi'

beszéljétek meg:)

2009. jún. 28. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
A barátod hallgat is a haverokra? Az enyém azt mondta hogy meghallgatja a véleményeket de nem befolyásolja a döntésekben és az életben.Lehet hogy ez a Te barátodnál is így van. Érzel változást a kapcsolatotokban mióta a haverok beleszólnak?MErt ha uyganúgy szeret szerintem nem is érdekli hogy ki mit mond...
2009. jún. 28. 19:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Bántja a dolog. Rádásul ez nem egy kamaszszerelem, itt igenis számit a barátok véleménye. Szeretné, ha joban lennénk, de ez nem fog menni, már csak buszkesáégbol sem. És o szerinte nincs velem semmi bajuk...
2009. jún. 28. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez a zrika csak próbatétel, természetese, hogy a szereotípiák előjönnek ilyenkor. Türj türelemmel, hoggadtan és idővel minden a helyére kerül. Türelem rózsát terem.
2009. jún. 28. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!