Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátomat a haverjai ellenem hangolják, és tudom, h azért, mert féltékenyek, h nekik nem tul csinos/érdekes barátnoik vannak?
Azért gondolom, h igy van, mert a o barátnoik elég sekélyesek, majdhogynem unalmasak, és elég gyakran váltogatják is oket. Mi viszont nagyon jol megvagyunk, szeretjuk egymást, de ha arrol van szo, telebeszélik a fejét, persze csak ovatosan, h én biztos megcsalom, meg nem szeretem, szorakozom vele. Erre legfeljebb a lehet az okuk, h szabadabban viselkedem az emberekkel, de semmi kulonleges, mások szerint tul eros a szexuális kisugárzásom. De ez ekkora baj? nem orulniuk kéne inkább, h boldog velem a barátjuk? Amugy nem vagyunk rosszban, de tudom, jobban kedvelték a elozo barátnojét, aki engedékenyebb, jellegtelenebb, simulékonyabb és nem mellesleg kevésbé csinos volt. Hiába vagyunk egyutt már 1.5 éve, ha folyton ez megy, és nekem rosszul esik.
--dia--
ezt így, ahogy ide leírtad, mondd el a barátodnak
kérdezd meg h mi a véleménye.. miért lehet ez...így van-e egyáltalán..satöbbi'
beszéljétek meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!