Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Juj kicsijány kérdése:
Szeretem a barátom, de van más is, aki tetszik, mit tegyek? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy barátom,akivel 8 hónapja vagyunk együtt.Nehezen indult a kapcsolatunk,de mostanra nagyon jó és szeretjük egymást.Minden hétvégén járunk bulizni(közös baráti társasággal).A haveri körben van egy srác,akivel nagyon jóban vagyok és megtudtam,h nagyon tetszek neki.Az a baj,h nekem sem közömbös :SS nem tehetek róla...nagyon helyes, kedves,vicces srác,viszont ott a barátom,aki szintén ilyen,de mégis vonzódom a másik fiú felé is....Mit tegyek?#mit tegyek? vonzódom hozzá
2012. máj. 22. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!