Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ilyen helyzetben,1.5 év komoly kapcsolat után?
Megpróbálom röviden leírni, de nem egyszerű.
Én fiú (18), párom 17, 2007 novembere óta együtt vagyunk. Az egész nagy szerelemként indult, de kb fél év-1 év után kezdett átalakulni a dolog. Ugyanúgy szerettük egymást, de a rajongás kicsit lejjebb hagyot, de úgy gondolom, ez természetes. Viszont az utóbbi fél évben, 9 hónapban, nem tudom pontosan, már mindenért a veszekedés megy. De semmi komoly problémánk nincsen, ő nagyon szeret, és én is őt, bár nekem most le volt kötve a figyelmem ( érettségi, vizsgák, meló), de így is törődtem vele.
A sok veszekedésnek az lett most a következménye, hogy megbeszéltük, 1 hónapot most nem találkozunk/nem beszélünk. Mondta, hogy pszichológushoz kellene járnom, az hátha segít (család miatt főleg, nem miattunk). Ez 18 évesen már a vérnyomásomra is ráment, szóval nem leányálom. Itt jön a nagyobb különbség, miszerint a család és a szülők és az anyagi helyzet. Én normál anyagi körülmények között élek, szinte nulla figyelemmel és törődéssel. Húgom elköltözött, szüleim elváltak, abortusz, besikerült gyerek, 2 féltesó, minden van. Az ő szülei nagyon tehetősek, együtt vannak 19 éves koruk óta, minden rendben (nem teljesen, de elég harmonikus kapcsolat).
Az ő szülei, elsősorban az apukája viszont nagyon más életet él, szinte minden idejét és erejét a spiritualitásra és ezoterikára \'pazarolja\'. Idővel ebbe természetesen én is bekerültem, érdekel(t) is a dolog, de nem veszem véresen komolyan. Ezzel szemben mostanra az ő gondolkodása teljesen átállt erre, 8 éve vegás, nem eszik húst, tojást, nem iszik semmi alkoholt, és ami ilyenkor lenni szokott.. Létezik egy mester, egy feljebb erő.. blabla.. Ezzel nem untatlak titeket.
Ez mostanra nagyon átvette a helyét, és amilyen aranyos, kedves lány volt, önmaga, azt még imádtam. Most viszont mintha egy idea lenne, mintha a szülei beszélnének vele. Korábban az én szüleim is szerették, de mostanra furcsának találják. Az ő szülei viszont nagyon szeretnek, gondoskodnak rólam(kaja), voltam velük utazni , teljesen ingyen, minden elvárt hála nélkül elvittek Svájcba és Csehországba is.
Most viszont a sok vita és nézeteltérés miatt én szakítani akartam, ezt meg is mondtam neki, de végül beismerte, hogy elszaladt vele a ló, megpróbál visszatérni és velem lenni. Viszont a szülei megint beszéltek vele, ők azt mondták, szerintük pihentessük a kapcsolatot egy hónapig, és természetesen már ő is ezt akarja. Én belementem, aztán ha akarjuk, holnap már szakítunk vagy folytatjuk..
TUDOM HOSSZÚ VOLT, DE KÉRLEK OLVASSÁTOK EL ÉS VÁLASZOLJATOK/KOMMENTELJETEK. MIT CSINÁLNÁTOK AZ ÉN HELYEMBEN, MILYEN TAPASZTALATATOK VAN ILYEN TÉREN ???
értelmes vagy ahogy látom.. az írás alapján.. és tényleg szereted ezt a lányt... de össze vagy zavarodva, én is nemrég mentem át egy ilyenen.. nálunk az lett, h egy ónapig külön voltunk, mert a barátomnak sok volt ez, és szakított...sírt, én is..minden bajunk volt.. és egy hónap múlva ismét egymás karjaiban kötöttünk ki..problémák vannak, lesznek is, de most jó minden..remélem így is marad
azt tudnám tanácsolni, h tényleg lehet h jót tenne a különlét... és kiderülne, h hiányoztok-e egymásnak. nehéz lesz..szenvedés... de meg kell próbálni..
most volt... 17. hónapja, h együtt vagyunk, pár napja... ééés egy hónapot voltunk külön :) nehéz volt.. én szenvedtem.. azt hittem ő faszán megvan nélkülem, osztálytársak vagyunk, és láttam h nagyjából jó kedve van meg minden..de mint utólag kiderült, ő se nagyon élvezte.. megbánta.. meg stb
azért mentünk szét, mert ő azt mondta h enyhültek az érzései, pontosan nem tudja miért, sok gondja volt az egésszel és h így szerinte nincs értelme.. aztán 2-3 hét után rájött h hülyeség volt, és h nagyon szeret engem, könyörgött, sírt, stb... és én is rájöttem h nagyon szeretem :) nem bírjuk ki egymás nélkül, ez van :D
Te nagyon okos,értelmes fiú vagy,aki nagyon szereti ezt a lányt.
Szerintem is próbáljátok meg ezt az egy hónap szünetet (bár szerintem,ha a kapcsolatnak van még jövője,akkor az hamarabb kiderül,mint egy hónap)
Sok sikert,én drukkolok Nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!