Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan szemétnek érzem magam, mit lehetne csinálni?
Tegnap este sokat ittam és megcsaltam a barátnőmet(nem szexeltem):S
Mikor haza értem felhívtam és elmondtam neki mindent.
Azt mondta hogy így jött össze, azért örülneki h elmodtam csak már nem bízik bennem annyira :( :(
De én még így is olyan szemétnek érzem magam :S Mert nagyon szeretem ő bízott bennem és ilyen vagyok...
De már nagyon régláttok 1mást mert nyaralni van és én meg már vágytam az ilyenre sőtt még lehetett volna több is de nem csináltam mert tudtam h nem kell ...
Mennyi időre utazott el barátnőd egyébként?
Az jó, hogyha ez a hozzáállásod, én nem vagyok megbocsátó, de azt hiszem ha tudnám, hogy a párom mennyire sajnálja, akkor én is adnék a dolognak még egy esélyt. Csak többet nem tudnék megbízni benne, illetve elvárnám, hogy ne járjon egyedül szórakozni, mert annak alapfeltétele a megbízhatóság.
utolsónak nagyon köszi ^^
szeretem az ilyen hozzá szólásokat :D oda figyelően és csak szépszavakkal meg fogalmazva :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!