Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk általában miért a nehezebben megszerezhető lányt választják?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 09:32
11/17 anonim válasza:
Kedv töl függö a dolog :D ha kihiväs kell akk nehezebben megszerezhetö ha meg nem akk nem ennyi bar nekem nem volt eddig nehet dolgom max 1 honap volt a leg tobb :D az nehez dio volt de meg tört :)
12/17 anonim válasza:
most van egy nehézzel dolgom.
Őszintén: inkább egy gyengébb közepes nehézségű kéne :D
f18
13/17 anonim válasza:
Hálistennek ez a kategória számomra igen le van szűkülve, és így sem onnan szoktam választani, mert nem szeretem a komplikált nőket. Akikkel már az ismerkedésnél gond van, mi lesz velük feleségként???
14/17 anonim válasza:
Mert kihívás,vagy extra jó csaj.
15/17 anonim válasza:
a fiúk ilyenkor a nőben a prédát látják. és a jó préda az az, aki sokáig fut és nehéz elkapni, de mégis el lehet kapni. az ilyen prédának van a legédesebb vére és a legszebb mosolya.
ezt egyszer egy fiú magyarázta el nekem. aztóa kicsit jobban értem a fiúkat. ha meg kell kűzdeni érte jobban értékelik a lányt.
16/17 anonim válasza:
Mert nem veszik észre a pasik, hogy minden csaj rajtuk röhög, mikor olyanokat mesélnek, h "jajj megd.ugtam azt a csaj" meg levadászta stb, miközbe ők is jól tudják, hogy a csaj irányít és dönt, nem ők "vadásszák le" a csajokat, hanem esetleg néhány csaj enged a fiúk nyavajgásának. Hány olyan férfit láttatok, aki visszautasítana egy csajt? szerintem egyet se, ők egyből ugornának, de nekik győzködni kell a csajokat, mert nem ők irányítanak. ez van
17/17 anonim válasza:
A nők sem irányítanak.Hülyeségeket beszélsz.Az igaz hogy általában a férfiak kapnak kosarat,de egyébként nem sok férfi szeret küzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!