Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők mennyire veszik figyelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyire veszik figyelembe azt párválasztáskor, hogy a férfinak milyen anyagi háttere van?

Figyelt kérdés

Kérek mindenkit, aki válaszol, hogy őszintén írja le, amit gondol, itt most nem kell jobb színben feltüntetnie magát, hogy neki csak az számít, hogy kedves legyen, jólelkű, helyes, stb., de az nem számít, hogy még 30 évesen is az anyjával él.

Köszi mindenkinek a válaszokat előre is!

2012. máj. 21. 01:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jó kis kérdés. Hiába kéred, hogy mindenki őszintén válaszoljon, a nők úgyis azt fogják mondani, hogy sokadrangú dolog az anyagi helyzet, a férfiak meg váltig fogják állítani az ellenkezőjét (mármint, hogy a nők igenis elvárják a BMW-t meg a luxusvillát) :)

Nekem nem lényeges, mert megvan a saját keresetem. Nem akarom magam eltartatni senkivel, illetve nem várom el, hogy én csak "beleüljek a készbe". De azt viszont már elvárom, hogy a férfi legyen képes a saját szükségleteit kielégíteni (anyagi fronton :P)

Lábjegyzet: a barátom 34 és az anyjával él ;) Együtt tervezünk venni egy lakást hamarosan.

2012. máj. 21. 01:52
 2/13 anonim válasza:
Én őszinte leszek veled...világéletemben még magamnál se érdekelt a pénz nem hogy a pasinál jó azt állítom hogy csövessel nem járnékXD de én mindig azon voltam hogy ne más keresse már meg azt a pénz amit én is megtudok..:) volt egy szerelmem nagyon rossz anyagi helyzetbe voltak..de tudta hogy én mindig mellette leszek bárhogyis alakul a sorsa..:) most is mellette vagyok csak már barátként:)..én nem veszem figyelembe ezt..mert nem az számít olyankor... 19/L
2012. máj. 21. 02:04
 3/13 anonim ***** válasza:
Mindenképpen figyelembe veszem innentől kezdve.Ugyanis a kispénzűekkel mindig megjártam.Jelenleg is egyel.Segítettem neki néha,normális voltam,de olyan bántást kaptam tőle,amit nem bocsátok meg.És az ilyenekkel mindig ez volt.Több ilyen nem kell,legyen velem egy szinten minimum.
2012. máj. 21. 02:28
 4/13 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Valószínűleg tudat alatti ez a dolog náluk. Minden nő, aki előbb vagy utóbb gyereket szeretne, az utódoknak a lehető legbiztosabb, legbiztonságosabb környezetet szeretné biztosítani, hogy a gyerekei jövője biztosítva legyen. Az állatvilágban is a legerősebb, legrátermetteb hímeket választják a nőstények ezen okok miatt. Sajnos mostanában a biztosjövő és egyebek csak a pénz/kapcsolatok függvénye, ezért fontos nekik ez, de ezt sosem ismerik el, mivel nem tudatos náluk, inkább ösztönös.
2012. máj. 21. 02:56
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
bírom mikor egy tizenéves azt mondja h 'világ életemben" :D
2012. máj. 21. 03:27
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem elsődleges szempont. Nem elvárásom, hogy luxus lakása és autója legyen. De azért eltartani sem fogom, és ne minimálbérből éljen.

És lehetőleg ne éljen 30 évesen a mamájával, vagy ha mégis, akkor tudjon önálló is lenni, és ne nekem kelljen a pótmama szerepét betölteni.

2012. máj. 21. 04:36
 7/13 anonim ***** válasza:

eddig két komoly kapcsolatom volt, mindkető fiúnak anyagi gondjai voltak.. mindkettőnek volt kölcösn a nevén, az elsőnek gyors htele, nála más anyagi gondok voltak (túl sokat járt bulizni, nem sporolt) a második kapcsolatban a srácnak négy (4!) kölcsöne volt....

Mivel szeretnék családot, és van sporolt pénzem, ezért elvárom hogy a férfinek is legyen, nem azért emrt hogy hűde gazdak legyen, hanem azért hogy lássam, hogy tudja kezelni a pénzügyeket (normálisan)

2012. máj. 21. 06:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Én eddig még egyik pasim anyagi hátterét sem vettem figyelembe
2012. máj. 21. 06:47
 9/13 anonim ***** válasza:
nekem még nem szükséges ezen gondolkoznom, de valamennyire tényleg számít, főleg, ha tényleg egy igazi közös jövőt tervezünk gyerekekkel és kertes házzal
2012. máj. 21. 07:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Milyen életkorra gondolsz? Mert tiniként engem nem érdekelt, de ha most állnék neki párt keresni, nekem annyi kikötésem lenne csak, hogy ne legyen munkakerülő, élősködő, hogy családra tudjak alapozni. Mindegy, hogy havi 90-et keres, de dolgozzon, ez a lényeg.

22/L

2012. máj. 21. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!