Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szóltok ahhoz ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ahhoz ha a párotok chatelget?

Figyelt kérdés
legyen az lány vagy fiú.
2009. jún. 28. 10:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nemnon örülnék neki, de sztem nem csinálnék belőle nagy ügyet
2009. jún. 28. 10:51
 2/16 anonim ***** válasza:
őőő semmmit? neki is van magánélete, és nekem is.. azzal beszél akivel akar, és viszont.. ettől még nem szeretem kevésbé. :)
2009. jún. 28. 10:53
 3/16 anonim ***** válasza:
az hogy van barátnőd vagy barátod az nem at jelenti h akkor bezárod egy ketrecbe és nem csinálhat semmit sok kapcsolat így romlik meg ha chatelni akar cheteljen ennyi
2009. jún. 28. 10:56
 4/16 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nagyon idegesítene, de nem szólnék érte, mert én is msn-ezek amikor ő nincs velem. Szeretem, ő is szeret. Bízom benne, ő is bennem. És a chaten sok esély van rá, hogy hamis adatokat adnak meg az emberek. Meg úgy nem is lehet ismerkedni rendesen!
2009. jún. 28. 10:56
 5/16 anonim ***** válasza:
Az, ha másokkal chatelget, jelentheti azt is, hogy nem beszélgettek eleget, vagy már fakul esetleg a vonzerő. Addig nem baj a chatelgetés, amig esetleg egy ellenkező nemű le nem csap rá és nem vetődik fel a személyes találkozás lehetősége.
2009. jún. 28. 10:58
 6/16 A kérdező kommentje:
szeret, én is őt, de mivel már csaltak meg így kicsit félek h megteszi ő is, mondjuk edig se tette és előző bnőit se csalta meg. hát adnak meg rossz adatokat a chaten, de már lehet képet feltölteni is meg minden.
2009. jún. 28. 11:04
 7/16 anonim ***** válasza:
Csináljatok közös nick nevet, és cseteljetek együtt! :)
2009. jún. 28. 11:10
 8/16 anonim ***** válasza:
engem biztosan nem tenne boldoggá.
2009. jún. 28. 11:26
 9/16 anonim ***** válasza:
nem örülnék neki de... az én párom hálisten utálja a chatet:D
2009. jún. 28. 11:33
 10/16 anonim ***** válasza:
ha sima msnről van szó,ahol a barátaival dumál,akkor nincs baj, de a chatet is ma már ismizésre használjál legtöbben, legalábbis az én baráti társaságomba igen.
2009. jún. 28. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!