Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm melle alja büdös,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm melle alja büdös, hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Kicsit nagyobb melle van a barátnőmnek, amit imádok, csak jön a jobb idő, és hát kezdem érezni rajta amit tavaly. Beizzad alatta és kellemetlennek érzem a szagát amikor lefekszünk. Mosakszik, meg pamutot hord vagy mit, de szeretném nem használ.
2012. máj. 21. 00:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
nevét? na jó... nem igazán tudom mit akartam írni...
2012. máj. 21. 00:40
 12/30 anonim ***** válasza:
73%

"öreg?! ne viccelj te biztos egy tizenéves kiscsaj lehecc..de majd megtudod h a tapasztalat milyen minőségi ugrást jelenthet némelyeknél ;)

ha meg kiscsákó vagy akkor főleg..(bér nem biztos h nálad lesz minőségi ugrás) :D

2012. máj. 21. 02:01
 13/30 anonim ***** válasza:
69%
Légfrissítő!! "De ne a fenyőfásat akaszd rá!
2012. máj. 21. 02:08
 14/30 anonim ***** válasza:
milyen fontos az ápoltság olyan illúzió romboló dolgok ezek.. :)
2012. máj. 21. 02:17
 15/30 anonim ***** válasza:
Szeretkezés előtt fürödjetek meg. Főleg ha meleg van.
2012. máj. 21. 07:54
 16/30 anonim ***** válasza:
47%
persze, h megizzad a melle allja, egész nap árkot ás..:S sztem vágd le a mellét álmába
2012. máj. 21. 09:54
 17/30 A kérdező kommentje:

najó, tényleg nagyon zavar ez a mellizzadság dolog, de nem bírtam ki röhögés nélkül némelyik hozzászólást:D

Köszönöm a normális válaszokat is, ezt a hintőporos dolgot ajánlani fogom.

2012. máj. 21. 11:22
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

ne szerintem ne mond meg szegény csajnak:S

inkább kezd el szagolgatni. és ha megkérdi mi az mond azt semmi. aztán majd ő mikor elmégy megszagolja magának úgyis s rájön magától h büdös

2012. máj. 21. 14:34
 19/30 anonim válasza:
100%
Igen? És szerinted hogy tudja megszagolni a melle alját??:D Lehet hogy büdös, de nem görény hogy arra tekeri magát amerre akarja:D
2012. máj. 21. 19:41
 20/30 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy nincs melletek. Végighúzza a hajlatban az ujját, megszagolja és kész, ua. Egyébként lehet, hogy csak izzadság, de lehet már gombás fertőzés is, ha ennyire elviselhetetlen. Ha viszket is neki, esetleg hámlik, kezelni is kell és utána jöhet a hintőpor, ha már tünetmentes. Az megakadályozza, hogy befülledjen és újra bőrgomba alakuljon ki.
2012. máj. 21. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!