Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év a barátommal, ti nem várnátok már el, hogy ennyi idő után eljegyezzen?
1-est osztom én is! :)
ha 2 ember igazán szereti egymást, akkor egy házasság vagy eljegyzés után az nem fog változni.
HA! Eljegyzés vagy esküvő, ergo csilivili, újjongás fehér ruha, --> ennek hatására lesz a nő még szerelmesebb, akkor az egyenlő azzal, hogy MEGVETTEM!
a legnagyobb gond azoknál a nőknél van akik azt mondják h "nem jegyzel el akkor nem is szeretsz, ha szeretnél eljegyeznél.."
---> ez a férfiak halála...:)
megsúgom, de csak indiszkréten, és ne legyél pipa, de a pasik azért jegyzik el a lányt, még ha nincs is házasság, hogy ne kelljen ezt hallgatniuk, és hogy megnyugodjon és őket is békénhagyja ezzel, és h ismét béke honoljon a béke szigetén.
Jééézus, fel ne vesd neki. Mi értelme lenne annak? Megbeszélitek, érvelsz, és akkor vesz neked egy bizsut, hogy örüjjé, kiprovokáltad az eljegyzést.
Nem, ezt a pasinak kell meglépni, ő dönti el, hogy mikor és hogyan. De ha elveszed a meglepetés örömét, akkor már nem is az igazi.
24/N
Persze semmiképp nem vetném fel neki a témát.. nem szeretném ha azért kérne meg mert mondtam neki ..
Köszi a választ! :)
Elismerést mindig jó olvasni :) Köszönöm.
24/N
igen mert gyakorlatilag a nézéspontunk egyezik, (csak én regényt írtam)
:)
De igen, ez elismerés, főleg ha egy nő mondja ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!