Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szivat vagy még nincs túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szivat vagy még nincs túl rajtam? Nem értem már.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a volt barátnőmmel sokat beszélgetek msn-en, bókol meg mit ne mondjak azért kedves velem ha épp jó a kedve. Kb. olyan mitnha flörtölnénk néha pedzegett, bár msot visszafogottabb mert van barátja. De azt vettem észre én is érdeklem valahogy viszont mikor undok és fura velem amikro épp valami baja van azt gondolom biztos szivat. Találkozni nem akar velem, de valahogy néha úgy ézem, hogy mi még midnig összetartozunk, akármi is van, ha neki van is msot barátja amibe bele kell törődnöm, de a kapcsolatunk nagyon szép és egyedi volt mikro jártunk, ezt ő is mondta és sose felejtené el. Ezek mind csak kamu szavak vagy tényleg még lehet nincs túl rajtam és talán még összehoz minket a sors? Én nagyon szeretem őt! Úgy érzem vele tudnék csak boldog lenni próbáltam már más lánnyal, de nem... nekem ő az igazi.

Köszönöm a válaszokat, remélem tudtok valami javaslatot.

2009. jún. 27. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
van mikro járás is?
2009. jún. 27. 23:35
 2/7 A kérdező kommentje:
hogy érted? írtam, h nem találkozgatunk.
2009. jún. 27. 23:37
 3/7 anonim ***** válasza:

félreírtad a szövegben a 'mikor'-t, arra írta az előző, hogy mikro..

Szerintem a csajszi jelen kapcsolata nem túl komoly. Magamból kiindulva, biztos nem az exemmel msn-eznék, meg flörtölnék, ha a jelenlegivel lehetnék.. Mennyi idősek vagytok? Hívd el egy randira, pl.: kedden jön a kánikula, hívd el fürdeni, ott jókat tudtok majd dumcsizni, és még újra össze is jöhettek. Ha nem akar menni, akkor inkább próbáld elfelejteni

2009. jún. 27. 23:49
 4/7 anonim válasza:

ez elég fura..a csaj a szakításotok után összejött rögtön egy másik pasival, de közbe meg rád gondol? lehet, hogy csak hülyít a csaj. vagy kavarja a szart, mivel téged dobott (szakítottatok, ugye?) és már nemsokára összejött egy másik fiúval. elég komolytalan lehet a lány, szerintem még nem érett egy kapcsolatra.

hány évesek vagytok?

2009. jún. 27. 23:51
 5/7 anonim ***** válasza:

ooo csak a mikor helyett mikrot írtál s ezen görcsöl az első hozzászóló.

Mna mind1...Én is ugyan így vagyok a volt barátnőmmel. Ő is mindig írogat nekem, sok ölelő, meg puszijelek. (búcsúzáskor minimum 2 :))...nálatok vannak?), csak annyi különbséggel, hogy neki nincs barátja és szeretett volna talizni velem. Én érzem rajta, hogy nem túl őszinte. De nekem is sokszor az az érzésem, hogy járunk, ha elmegyek megkérdi, hogy hova megyek és kikkel. Érdekli minden. Még szeretem de nem akarom újra kezdeni, mert nem mond el mindent, velem ellentétben.

2009. jún. 27. 23:55
 6/7 A kérdező kommentje:

én 19 vagyok ő meg 17. amúgy nekem is küld mosolygós szmájlikat meg sziveket puszilkózós animációt.

ja és megkérdezte van -e csajom!!!!

2009. jún. 28. 00:10
 7/7 anonim ***** válasza:
nem vagyok tul tapasztalt de szerintem szeret. probálj vele talizni beszélgetni stb.
2009. jún. 28. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!