Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit szólnátok hozzá ha a párotok bikinifelső nélkül napozni a strandon?
Engedném, de legbelül nem örülnék neki.
Persze ezt nem mutatnám ki.
Ha valaki erre elkezd féltékenykedni, annak vagy önbizalomhiánya van, vagy nem bízik a nőjében ami már a kapcsolat romlását jelzi. 22/F
Utolsoval ertek egyet. Szanalmas volt az aranyparton a lapos 20-on eves kiscsaj is, aki azt hitte hogy mekkora sexy no a cuki pink bikinijeben, meg a 50-60 kozotti kanarisarga szoke kielt puma is szanalmas volt aki keptelen felfogni, hogy oreg mar mint az orszagut, es nem 20 eves.
No vagyok, de nem akarom mas privat reszeit nezegetni a strandon, nem akarom hogy egy csocs logjon a szamba, ha lefekszsm napozni. Mindennek megvan a helye, de a monikinizni nem a Balatonon kell, menjen akkor mutasson meg mindent a nudista strandon, ha annyira magamutogato. Vagy otthon pucerkodjon mindenki kenye-kedvere - en is meztelen vagyok most.
DE NE KENYSZERITSEN RA MAS 1000-2000 embert, hogy ez a latvany fogadja amikor pihenni szeretne. Faxokat es csocsoket se tesznek fomusoridobe a tevebe, akkor foszezonba se legyen ilyen a KOZSTRANDON.
A hulyeknek uzenem, akik szeretik ismeretseg es pszichologiai diploma nelkul mas lelkivilagat elemezni, koszonom jol vagyok, nem vagyok szegyellos, nem felek levetkozni a baratom elott es iszonyat jokat szexelunk. :P
Mintha lenne bármi beleszólása a pasimnak ebbe :,D Az ég világon semmi.
De amúgy nem napoznék felső nélkül.
22L
"gusztustalannal találja"
gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!