Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Mit szólnátok hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit szólnátok hozzá ha a párotok bikinifelső nélkül napozni a strandon?

Figyelt kérdés
Engednétek, vagy nem örülnétek neki?
2012. máj. 19. 07:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
férfitársaim!hol az önbecsülésetek?! :D mert ha az is van,ettöl nem roppan meg egy kapcsolat..inkáb kenjétek be a ciciket napolajjal érzékien..ha olyan a csaj, az össz pasi irigyelni fog ;) 34f
2012. máj. 19. 12:28
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Hamár ráköltötte azokat a ropogós Deákokat a szilikoncicikre, akkor alap dolog, hogy hadd mutogassa őket! Nem vagyok tuskó, hogy ilyet megtiltsak neki.
2012. máj. 19. 15:44
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
Miért ne ha ő úgy szereti akkor csak tegye. Egyébként szabad strandon simán nudiztunk is már pár méterre a textilesektől.
2012. máj. 26. 10:42
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Engedném, de legbelül nem örülnék neki.

Persze ezt nem mutatnám ki.

Ha valaki erre elkezd féltékenykedni, annak vagy önbizalomhiánya van, vagy nem bízik a nőjében ami már a kapcsolat romlását jelzi. 22/F

2012. jún. 23. 20:11
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
De egy strandon nemcsak kis bokrok közt lopakodó 14 évesek vannak, hanem normális emberek is, akiket ez nemhogy nem izgat, de inkább gusztustalannak találja.
2012. júl. 19. 19:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Utolsoval ertek egyet. Szanalmas volt az aranyparton a lapos 20-on eves kiscsaj is, aki azt hitte hogy mekkora sexy no a cuki pink bikinijeben, meg a 50-60 kozotti kanarisarga szoke kielt puma is szanalmas volt aki keptelen felfogni, hogy oreg mar mint az orszagut, es nem 20 eves.

No vagyok, de nem akarom mas privat reszeit nezegetni a strandon, nem akarom hogy egy csocs logjon a szamba, ha lefekszsm napozni. Mindennek megvan a helye, de a monikinizni nem a Balatonon kell, menjen akkor mutasson meg mindent a nudista strandon, ha annyira magamutogato. Vagy otthon pucerkodjon mindenki kenye-kedvere - en is meztelen vagyok most.

DE NE KENYSZERITSEN RA MAS 1000-2000 embert, hogy ez a latvany fogadja amikor pihenni szeretne. Faxokat es csocsoket se tesznek fomusoridobe a tevebe, akkor foszezonba se legyen ilyen a KOZSTRANDON.

A hulyeknek uzenem, akik szeretik ismeretseg es pszichologiai diploma nelkul mas lelkivilagat elemezni, koszonom jol vagyok, nem vagyok szegyellos, nem felek levetkozni a baratom elott es iszonyat jokat szexelunk. :P

2014. szept. 3. 20:43
 17/20 PearlDiver ***** válasza:
Strandon azért ne, otthon a sövény mögött vagy néptelen tengerparton egész nyugodtan. Nekem jobban tetszik, ha a cici egyenletesen van lebarnulva :)
2014. szept. 18. 22:26
 18/20 anonim ***** válasza:

Mintha lenne bármi beleszólása a pasimnak ebbe :,D Az ég világon semmi.

De amúgy nem napoznék felső nélkül.

22L

2014. szept. 18. 22:32
 19/20 anonim ***** válasza:

"gusztustalannal találja"

gratulálok.

2014. szept. 18. 22:32
 20/20 anonim ***** válasza:
En mindig levetem a bikini felsomet ha napozok..eszembe se jutott hogy masok mit szolnak, csak valahogy jobb ugy napozni. Szerintem sokan tulreagaljak, es 40-50 eves no ismeroseim is siman felso nelkul napoznak.
2014. szept. 18. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!