Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is gáz ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gáz ha egy fiúról elterjed hogy nyomulós?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot aki nekem is megtetszett. Amikor elmeséltem ismerős nőimnek azok röhögtek és legyintettek hogy 'ja az a nyomulós! - le lehetett vágni hogy náluk is bepróbálkozott a fiú.

Nem ez az első eset hogy a baráti/haver/ismerős köreimben degradálóan legyintenek "nyomulós" fiúkra. Úgy röhögnek a hoppon maradt fiúkon mintha leértékelt áruk lennének onnantól kezdve.

Én nem hagyom hogy kedvemet vegyék a sráctól, de mégis megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy miért olyan nagy baj szerintük hogy "egy ilyen talált meg engem".

Amikor meg betoji a fiú, és nem nyit akkor meg az a baj.

Kíváncsi lennék lányok őszinte véleményére, hogy ők mit gondolnak erről?

2012. máj. 19. 01:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk a suliban soha senkinél nem próbálkoztam be. Nemrég egyik buliban mutogattak rám olyanok, akiket nem is ismertem és azt terjesztették, hogy nyomulós vagyok. Ezt egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy ragadhatott rám, de nagyon érdekelne. Ha tetszik a srác, akkor hajrá.
2012. máj. 19. 01:46
 2/4 I am God ***** válasza:

Miért baj az ha 1 srác nyomulós?

Mennyivel roszabb az aki tesz azért, hogy legyen csaja, mint pl az aki: kocka és nem szakad el a géptöl, beszari és nem mer beszélni a lányokkal, vagy pl nem is akar beszélni vagy próbálkozni lányoknál...Komolyan állítjátok a nagy elvárásokat, aztán látni, hogy az sem jó ha konzervatív, az sem ha nyomulós, az sem ha otthonülös, az sem ha alacsony, az sem ha magas, az sem ha nem jó tanuló, az sem ha nincs diplomája, és még sorolhatnám.

Kérdem én: A barátnöidnek milyen pasi az, akire azt mondják, hogy na ez igen.

Igenis egy pasi a jóízlés határain belül legyen nyomulós...

Mellesleg meg a hopponmaradást leckeként fogjuk fel, és azért próbálkozunk újra meg újra, mert szarunk rá ha elutasítanak...Elég ha 100 ból 1 nek jön be ahogy csináljuk, mert a célunkat elérjük így is úgy is...

22/F

2012. máj. 19. 01:56
 3/4 anonim ***** válasza:
na rolam ilyenek nem fognak elterjedni. nem ismer senki :P
2012. máj. 19. 07:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi van? Miért lenne gáz? Nem értem...Na mind1.

Egyáltalán mit jelent az,hogy nyomulós?

Hogy minden csajnál bepróbálkozik?

Vagy letaperol valakit?

Elég tág értelembe vett szó,amúgy meg hülyeségnek tartom az egészet, a felszínes nyomikat biztos zavarja,ha egy általuk "nyomulósnak" titulált fiú próbálkozik.

2012. máj. 19. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!