Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya embereknek az egész életüket frusztráltan kell leélniük?
a másik meg én jó képű fiú vagyok voltam leszek. és 2 éve egyedül vagyok nálam csúnyábakank fúlós nőijei vannak
úgy,hogy gondolkodj ezen a tükör tud hazudni!
mostani világ már lassan de kezd átalakulni arra a formára,hogy a belső jobban számít :) és hidd el a fulos nőknek olyan kellé akibe megbízhatnak!
Borzalmasak vagytok. Nem a felszín a lényeg, csak stílus kéne, nyafogás helyett önbizalom. Ennyi.
19/L
Én is csúnyának látom magam, pedig többen mondták már, hogy jó pasi vagyok. Csajokat buliban hamar fel szoktam szedni ha van rám érdeklődés, de utána hamar behal a dolog. Egy rakás szarnak érzem magam, mert az is vagyok :S (hiába van pénzem, tanult vagyok, kisportolt, egyszerűen az élet felfogásom rossz és nem tudok rajta változtatni, ez meglátszik rajtam és a sorozatos kudarcok csak megerősítik ezt)
Remélem már nem sokáig rontom itt a levegőt.
De legalább neked annyi sikerélményed van, hogy bulikban fel tudsz szedni csajokat. Istenem, ha nekem legalább ennyi lenne!
19/L
Neked azt üzenem, hogy sajnos nem tudhatod, ez milyen érzés. Az önbizalmat pontosan ti töritek össze az emberben. Nekem pl. még jókedvűnek lennem sem, máris megkapom a magamét. Nincs rosszabb, mint amikor "diszkréten közli velem" egy lány, hogy "Te tényleg olyan marha jófejnek hiszed magadat?"
Mások meg egyszerűen úgy tekintenek rám, mint egy darab trágyára vagy egyszerűen átnéznek rajtam.
Sokszor egyébként elképedek azon, milyen fickók jönnek be nektek. Ahol melózom (egészségügyi jellegű intézmény), oda jöttek a múltkor kezelésre a bevetési zsaruk (magyarán kommandósok9
Háát, megjelenésüket tekintve simán összekeverhettem volna őket azokkal, akik ellen vannak, a csajok, akikkel dolgozom, mégis ott olvadoztak tőlük. Pedig a kigyúrtságukon, meg a beképzeltségükön (plusz a jelvényen) felül mást nem is tudnának felmutatni.Egyik sem tűnt annak a sziporkázó egyéniségnek, mégis, ott versenyeztek egymással a női munkatársaim, hogy melyik kezelést ki végezze nekik. Engem meg épphogy csak megtűrnek maguk mellett, kényszerűségből, mivel együtt kell melóznunk.
Szóval, szerintem majdnem mindegy, mit csinál az ember, ha "nincs azon a bizonyos szinten", míg ha igen, szinte bármit tehet, akkor is odalesznek érte.
8:11
Szomorú, hogy így látod a dolgot, mert ez egy ördögi kör.
Abszolút de nem a külső a lényeg, és igenis meg tudsz szeretni olyat is, aki egyébként egyáltalán nem tetszene. Tényleg személyiség kérdése.
Az önbizalom teljes hiánya viszont lehangoló. És természetesen nem sikerülhet minden, de ne így álljatok hozzá. ;) Nem akartam paraszt lenni, csak saját magamból indultam ki.
19L
13:31
"és igenis meg tudsz szeretni olyat is, aki egyébként egyáltalán nem tetszene."
Ezt mégis hogy mered így kijelenteni. Én a büdös életben nem tudnék nem az hogy megszeretni de 1 légtérbe lenni olyannal aki valamilyen szempontból nem szimpatikus a számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!