Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán ennek lesz hatása?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon nehezn bírom a barátnőm nélkül 1 hónapja szakítottunk. Nem tudom mit érez még irántam, de én őt még midnig szeretem és már kezdek megőrülni, mert ő meg mással jár már ls nem bírom ezt elviselni. Nekem Ő az igazi, életem nagy szerelme! Állítólag én is az voltam neki! Sajnos múlt időt kell alkalmaznom... 16 éves egyébként. Gondoltam eltűnök az életéből váratlanul egy időre. Arra mennyi az esély, hogyha eltűnök később még megkeres? Azt mondta sokat jelentettem a számára! Még mindig megkeresett ha nem jelentkeztem 2-3 hétig írt azért vmit sms-t vagy msn-en, hogy mizu meg ilyesmi.
2009. jún. 27. 02:10
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
itt a megkereséssel az újra kezdésre gondolok
2009. jún. 27. 02:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy szar érzés, de ha már van másvalakije, akkor vedd tudomásul a helyzetet. Nem tudsz mást tenni, csak leülni egy sarokba (képletesen) és megvárni, amíg ez elmúlik. Tudom, lehetetlen belegondolni, hogy ez egyszer elmúlhat, meg nem is akarod még, hogy elmúljon. Mondom, ez most egy szenvedős időszak lesz az életedben, nem tudsz mit csinálni. Sok sikert a túléléshez!

f24

2009. jún. 27. 02:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Meddig voltatok 1ütt? ez is számít?

Figy..én szeretnék segíteni az embereken, ha hiszel benne, akkor csinálhatok neked egy tarot kárty vetést..h érdemes-e várni..

de ha az alaphelyzwtből indulunk ki, akkor ha keresed is, akkor se írd h hiányzik meg szereted...

inkább csak "barátilag" beszélj vele először..előbb hagyd h lecsendesedjena lelked(nekem 1évembe telt)mindent bevetettem h visszaszerezzem..aztán elkezdtem meditálni és fohászkodni ,hogy történjen az ami nekem jó, ha az a jó akkor felejtsem ha nem akkor kajam vissza..mikor ezt elkezdtem 1héten belül megjelent vki az életemben és azóta már nem gondolok rá...1évig senki nem volt..mert saját magam blokkoltam tudatilag, amíg másra koncentrálsz :vissza és nem előre, addig adolgok nem fognak haladni maguktól, oda kell tenned magad(gondoltaban)..rem segítettem!

2009. jún. 27. 03:05
 4/11 A kérdező kommentje:
csinálj egyet ha tudsz 3 hónapig voltunk együtt! jól jönne kiváncsi vok mit dob a kártya!
2009. jún. 27. 03:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

kivetettem a kártyát!

jó hírrel szolgálhatok feléd:

ezzel a lánnyal még lesz dolgod az életben, akad majd egy lehetőség, hogy közelebb kerülj hozáá újre, ezt mindenképp használd majd ki.

Neked ezzel a lánnyal még karmikus feladatod van.

Most 1enlőre az a dolgod(ami talán a legnehezbb)hogy vársz türelemmel az alkalomra(ne ronts ajtóstól a házba)adódni fog majd 1olyan alakalom ami ujra összehozhat titeket, 1lehetőség, még1Xhangsúlyozom, élj majd vele!

ez nem a nagyon közeli, de nem is nagyon távoli jövő, szóval nem kell hosszú hónapokig várni rá. De addig ha harcolni próbálsz csak veszítenél(most kicsit"csendesedj le)és várj türelemmel, akkor valószínű h visszakaphatod!

sok sikert!

2009. jún. 27. 03:41
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!! ez nagyon bíztató!
2009. jún. 27. 03:48
 7/11 A kérdező kommentje:
ha szabad kérnem a lányról is írnál egyet mi lesz vele és milyen úton kerül majd közelebb hozzám? jelenleg van barátja ugye.
2009. jún. 27. 03:53
 8/11 anonim ***** válasza:

ne aggódj, ezt a lehetőséget észre fogod venni..ez 100%, csak tőled függ majd h "elbaltázod"v élsz vele, azzal ne törődj, lehet ,hogy van most jeelnleg valakije, leeht még 1 hónapig vele lesz...de a kártya azt mutatja még van feladatok 1más számára, még tanulnotok kell 1mástól, addig nem fogtok végleg szakítani..figyled a jelet, de észre fogod majd venni, ez 100%...addig javaslok 1 egyszerű gyakorlatot: estee felé gyújts egy fehér vagy vörös gyertyát, tegyél be meditativ zenét pl:koviszabolcs.hu-n vannak ilyenek, aztán vizualizáld a lányt és hogy ujra boldogok vagytok együtt és ne ugy gondolj rá hogy elvesztetted, hanem h igenis visszaszerezhetem, a pozitiv gondolkodásoddal serkentő energiák szabadulnak fel, hunyd le közbe a szemed és koncentrálj kb 10percig vagy amig bírsz..és légy boldog azzal a tudattal hogy visszaszerzed és ne azzal a tudattal bánkódj, hogy elvesztetted, ez fontos!

de közben zárd ki a külvilágot...sok sikert

2009. jún. 27. 04:01
 9/11 A kérdező kommentje:
meglesz köszi szépen!
2009. jún. 27. 07:22
 10/11 anonim ***** válasza:

*amugy amit az előbb leírtam(a pozitiv gondolkodással kapcsolatban)azt vonzzás törvényének, vagy erejének nevezik.

'Xű fizikának is felfogható. Tehát ha a fizikai oldalról közelítjük meg akkor: minden reakciót(ez jelen esetben a te pozitiv gondolkodásod és vizualizálásod)egy akció követ(ez az a folyamat ami ennek hatására végbe megy) és az akció olyan minőségű lesz amilyet a te gondolataid megteremtenek. Ha folyton keseregsz a múlton és azt gondolod, hogy már nincs eslély, mert mással van, akkor nagy valószínűséggel ezt is fogod bevonzzani...

2009. jún. 27. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!