Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egyszer ilyen vagyok egyszer olyan? (lent bővebben)

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy egyszer úgy érzem minden percben a barátommal akarok lenni,nem bírom ki nélküle,a közelsége kell,hiányzik,szeretem,szeretet kitörésem van ilyesmi...Mert hát szerelmes vagyok belé...elsem tudom mondani mennyire =)

Viszont néha rámjön...és ijesztő érzés de akkor nem is kívánom a közelségét,ha ott van mellettem (és akkor jön rám),legszivesebben leráznám és a barátaimmal lennék,vagy egyedül,és szemétül viselkedek egy kicsit,pedig tudom közben hogy ez rossz...=( és már nekem ilyesztő az érzés...hisze imádom,szeretem=)=(=/

szerintetek miért van ez?

előre is köszi a válaszokat=)

2009. jún. 26. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyen velem is volt! Én nem voltam szerelmes igazán. De te, ahogy látom, az vagy.:) Magyarázd meg neki, nehogy azt higgye, h szakítani szeretnél v ilyesmi. Beszéljétek meg, persze ne így, h "most úgy leráználak..":P:P Vagy néha találkozzatok társasággal, valszeg hiányozni fog, h nem lehetsz csak vele. Kettesben. De nem tudom, próbáld ki, mit éreznél ilyenkor.
2009. jún. 27. 00:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen az elején, de nekem elég durva hangulatingadozásaim vannak amúgy is. Én is szemétkedtem, bunkó voltam, csapkodtam, kimutattam, hogy "nincs kedvem hozzá" aztán egy fél óra múlva, mint akit kicseréltek, minden rendben volt. Egyáltalán nem játszottam meg magam, ha épp rajtam volt az idegbaj, kapott ő is. Hála Istennek. Ő tudta kezelni, nem ijedt meg, én meg teljesen elképedtem, hogy valaki ilyen jól kezelje a borzalmas természetemet. Egy idő után leesett, hogy egymásnak vagyunk teremtve... Szépen lassan lenyugodtam, vele szemben elmúltak ezek a dolgok, és nagyon nagyon boldogok vagyunk, már esküvőt tervezzük. :)
2009. jún. 27. 00:12
 3/6 A kérdező kommentje:

=)) köszönöm a válaszaitokat..kicsit megnyugtatóak..várom a változásomat =D mert nem akarok semmit elcseszni =)

még1szer köszi=)

2009. jún. 27. 00:14
 4/6 anonim ***** válasza:

sztem ez teljesen normális, vagy ha nem az, akkor én is gyagyás vagyok. ugyanis én is pont ezt érzem. most, h nála voltam, megmondhatatlanul sok pillanat volt, h azt gondoltam: eljövök. de így, h már itthon vagyok, mert el kellett jönnöm, mennék hozzá vissza... annyira hiányzik, pedig nem 5 percet voltam vele mostanában...

ameddig azt érzed, h szereted, ne aggódj ilyeneken, mert megérzi rajtad, h baj van, és vagy megijed, vagy ami rosszabb: "megelőz" a szakításban, mert azt hiszi, te akarsz szakítani.

úgyh no para. sztem.

2009. jún. 27. 01:10
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem anyukám mindig aztmondta,h. soha ne mutasd ki teljesen hogy mennyire szeretsz 1 fiút..mert ők szeretnek küzdeni és mikor már nem kell neik új préda után néznek(ősi vadászösztön)

ez nekem annyira megragadt afejemben, hogy én is nagyon imádtam a párom(már nem vagyunk 1ütt ez miatt, mert nem tudta elviselni)hogy volt h nagyon kimutattam mennyire szeretem és ezt vmivel kompenzálni akartam és a másik pillanatban meg bunkóskodtam és kritizálni kezdtem.

nem találtam a középutat h még kihívás legyek számára de azért érezze h törődöm vele!sztam most próbálj meg ezen gyors változtatni, neh. úgy járj mint én!!

sok sikert!

2009. jún. 27. 03:14
 6/6 anonim ***** válasza:
hát mondjuk ha az én nőm lennél én kidobnálak rövid úton. nem sértésnek szánom, csak nem tudnám elviselni ezt a hülyeséget..."kihívás", jólvan, mindenki más típus, sztem ha már kapcsolatban vagy hülyeség ez h "Mindig kell új kihívás", sosem éreztem egyik nőmnél se hogy kellene vmi kihívás vagy iesmi....ha szereted a barátod akkor azt mutasd neki, ne azt h bunkózol vele...forditott esetbe te sem lennél toleráns sztem
2009. jún. 27. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!