Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fixaideál? Fiúk, érdekelne, hogy milyen külsőleg és belsőleg az a lány, akit barátnőnek szeretnétek. Én is tudom, hogy az összhang számít, és mindenkinek más.
Figyelt kérdés
nem vagyok már amatőr, volt már több éves kapcsolatom is. Most viszont kissé meghasonlottam.
Minden érdekelne. Pl. fontos-e hogy divatos legyen, sminkelje-e magát, legyen-e pénze, vagy az mindegy, zavar-e titeket, ha egy okos lányról van szó, vagy nálatok okosabb már nem tetszik...stb..Meg amit nem írtam, de nektek fontos.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 26. 22:54
1/5 anonim válasza:
nekem mindegy hogy öltözik meg ilyesmi csak legyen szép hosszú barna haa pl. és zöld szeme azért halok... meg kedves aranyos és intelligens nem szeretem a bunkókat. és lehessen vele dumálni is annyira ne legyen csendes.
2/5 anonim válasza:
nekem fontos az öltözködés.
nem szeretem ha egy lány nem ad magára. van egy lány haverom, aki tiszta fiúsan viselkedik...
ne legyen ribancos, de legyen benne kellő nőiesség.
3/5 anonim válasza:
Hát külsőleg:Szőke hajú,kék szemű,fehér bőrű lányok ragadnak meg.Belsőleg:legyen humorérzéke,lehessen vele jókat beszélgetni,legyen megértő és normális.Ja és ne legyen okosabb nálam.:)
4/5 anonim válasza:
Külsőleg részemről csak néhány alapkövetelmény van, ne legyen túl sovány, és kimondottan kövér se (kis súlyfelesleg elfér). No meg az arca tetsszen, erre nincs kritérium, vannak olyan széparcúnak mondott lányok, akik nem tetszenek, és olyan is van, aki nem számít amúgy szépségnek, mégis megfog... Belsőleg és külsőleg is fontos a nőiesség, DE ez nem egyenlő a kirívó ribancsággal, mert egy-két éjszakára az olyan is jó lehet, de ha komolyabban gondolkodom, az ilyen kategóriájú lányok felejtősek. Vagyis ha komolyabb kapcsolatra keresek (mint ahogy mostanában), akkor alapvető, hogy legyen tartása, női méltósága (ez azonban ne jelentse azt, hogy fennhordja az orrát), és intelligens legyen. Intelligencia alatt nem az okosságot értem, hanem a belső, érzelmi intelligenciát elsősorban. Ja és ne legyen naiv kislány, akit bárki bármikor megvezethet. Felnőtt, érett gondolkodású, de tud gyermeki is lenni, nem tokozódott be a túlkomolyságba, és van humorérzéke, legalább egy kicsit. No és nem prűd.:) Kb. ennyi így hirtelen, ha létezik ilyen írjon.:D
5/5 anonim válasza:
Ja és a konkrét kérdéseidre válaszolva, előző vagyok: az okosság tök mindegy, az viszont idegesítő tud lenni, ha fitogtatja és okoskodik. Pénz szintén nem téma, nem ez alapján döntök valaki felől (persze az mindig jó ha van, ettől függetlenül:)). Én a sminket nem szeretem, a természetesség híve vagyok, tehát ha egy lány nem tud smink nélkül létezni, általában - ha csak nem kompenzálja mindezt más belső tulajdonságokkal - nem veszem komolyan. Divatos öltözködés, kb. ugyanez, ha túlzottan ad a divatra, nem valami vonzó számomra. De azért igényes legyen persze öltözködésben is, buggyos rappernadrágban ne lássam, max ha kettesben vagyunk és rövid időn belül leszedhetem róla.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!