Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nézel egy srácot, aztán ő is a szemedbe néz, több ideig, az már az a jel lehet h bejössz neki, vagy. A?
Igazából attól félek a legjobban, hogy a srác észreveszi h nézem, és hülyére vesz...mondjuk haverjai előtt is...értitek így leéget....elkezdi modnani fűnek fának, hogy mekkora egy gáz vagyok. ne irjatok baromságokat légyszives, mert nekem ez fontos. Azt szeretném megtudni,hogy ha szemezel az illetővel és később ő is néz, akk az már gyanús h bejössz neki, pl. az miatt nem nézhet h "na ez a csaj bámult az előbb akkor megnézem...."?
Bocsi az E/3ért.
Bocsi az E/3ért.
meg E/2
ezek mik? :D
XD ..
egy lány is kezdeményezhet:)
#3:
E/3=Egyes szám harmadik személy (ő)
E/2=Egyes szám másokis személy (te)
Jaj, ne értetlenkedj már bocicsoki...
A kérdésre válaszolva, szerintem sráctól függ. Vannak olyanok, akik csak arra mennek, hogy minél többen rajongjanak értük; vannak olyanok, akik meg csak meghúzódnak a sarokban és észre sem veszik, hogy nézed őket... :) Persze nem csak ez a két variáció van, de ahogy én észrevettem ez a kettő "fiú fajta" a leggyakoribb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!