Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viselkedjek a sráccal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek a sráccal? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel találkozgattam, kb 1 évig néha-néha, de sosem volt köztünk semmi, csak ölelgetett a bulikban.Én úgy láttam tetszedtem neki, de azt hiszem volt egy lezáratlan viszonya.Aztán eltelt még pár hónap, h nem beszéltünk és elhivtam randira.Nem volt a városban, úgyvolt, hogy visszahiv de nem hivott, ezek után végleg lemondtam róla.Nemsokára ott lesz valahol ahová én is meg vagyok hivva hogyan viselkedjek vele? 20/L

2012. máj. 16. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
úgy, mintha semennyire sem érdekelne. ahogy öreganyáink mondta volt: nem fuss olyan szekér után...!
2012. máj. 16. 12:27
 2/6 A kérdező kommentje:
azóta eltelt több mint egy év...
2012. máj. 16. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:
és az min változtat?
2012. máj. 16. 12:28
 4/6 A kérdező kommentje:
érdekelni nem érdekel már kapcsolatom van azóta, csak szégyenlem magam, mert soha senkitől nem kaptam visszautasitást és ez rontott az önbizalmamon...
2012. máj. 16. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Minek kell bárhogyan is viselkedned vele? Olyan szűkkörű lesz a program, hogy mindenképp kontaktusba kell vele kerülnöd?

Mert ha többen ott lesztek, és az sem biztos, hogy találkoztok közvetlenül, akkor ne görcsölj rajta. Elintézed egy köszönéssel, és ennyi.

2012. máj. 16. 14:13
 6/6 anonim ***** válasza:
rittyentsd ki magad jól, hogy lássa mit vesztett :DD és legyen önbizalmad megesik mindenkivel, hogy egyszer visszautasítják van ilyen
2012. máj. 16. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!