Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-Férfiak, miért a külsőt nézitek először?
Tudm,a nők nagy része is ilyen,de én nem. Volt már nagyon helyes barátom is, és volt már csúnya is. És egyiknél sem a külsőt néztem,mert ha valaki jól néz ki,de kulturálatlan, beképzelt,sznob,és csak külsőségekre ad azzal szóba sem állok. De a környezetemben,baráti körömben,semelyik pasi nem jönne össze egy csúnya csajjal,hiába értékes,kedves,őszinte... és még sorolhatnám. Most nincs barátom,de ha jönne egy pasi,akár csúnya is,aki belsőleg olyan,akire felnéze,egy percet nem gondolkodnék.
17/L
Sokan nem azt nézik...
Szituációtól függ ha egy buliba mész és szeretnél ismerkedni ez egyfajta szűrés, nem mehetsz oda mindenkivel dumálni kiismerni...
Ha régebben ismerik egymást akkor az összkép adhatja meg az eredményt. A nagyon csúnyák sem kellenek se a hülye ribik...
Mindenki a külsőt nézi. (utána jön a belső)
Ha valaki taszít, akármilyen jó ember is, nem hiszem, hogy tudnám szeretni. Azt is megértem, ha valakit taszítok a betegségemmel és nem tudná elfogadni. (pikkelysömör)
Tény és való, hogy nem csak a számomra tetsző férfiakkal tudnék összejönni, mert volt olyan, hogy semmi extra külsőleg, amire felfigyelnék, de valami mégis megfogott az illetőben.
Én elsőre az arcot nézem, mert nem vagyok léleklátó. Később, ha jobban megismerem, akkor már inkább a belső tulajdonságok számítanak, és bármilyen irányban változhat a véleményem.
39F
Én nem tagadom, nem tudnék vonzódni egy kövér, csúnya lányhoz például, egyszerűen taszítanak, én valamiért a vékonyabb lányokra vagyok beprogramozva,megőrülök értük egy vékony, kicsi, feszes cicis lány az álmom, aki alacsony is, mert én sem vagyok valami magas.
Egyébként meg én is azt tapasztaltam eddig, hogy egy lány kivételével akikkel randiztam mind nézte a külsőt egy fiúban. Szóval te egy ritak értékes lány lehetsz, biztos mázlista az a srác, akivel együtt leszel.
Én nem tagadom, nem tudnék vonzódni egy kövér, csúnya lányhoz például, egyszerűen taszítanak, én valamiért a vékonyabb lányokra vagyok beprogramozva,megőrülök értük egy vékony, kicsi, feszes cicis lány az álmom, aki alacsony is, mert én sem vagyok valami magas.
Egyébként meg én azt tapasztaltam eddig, hogy egy lány kivételével akikkel randiztam mind nézte a külsőt egy fiúban. Szóval te egy ritak értékes lány lehetsz, biztos mázlista az a srác, akivel együtt leszel.
Én nem tagadom, nem tudnék vonzódni egy kövér, csúnya lányhoz például, egyszerűen taszítanak, én valamiért a vékonyabb lányokra vagyok beprogramozva,megőrülök értük, egy vékony, kicsi, feszes cicis lány az álmom, aki alacsony is, mert én sem vagyok valami magas.
Egyébként meg én azt tapasztaltam eddig, hogy egy lány kivételével akikkel randiztam mind nézte a külsőt egy fiúban. Szóval te egy ritka értékes lány lehetsz, biztos mázlista az a srác, akivel együtt leszel.
Egyébként meg én azt tapasztaltam eddig, hogy egy lány kivételével akikkel randiztam mind nézte a külsőt egy fiúban. Szóval te egy ritka értékes lány lehetsz, biztos mázlista az a srác, akivel együtt leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!