Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15év körüli fiúk ennek örülnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15év körüli fiúk ennek örülnétek? Segíítsetek légyszi

Figyelt kérdés
A barátommal nemrég jöttünk össze, és 1hét múlva lesz 15 de még nem ismerem annyira, hogy tudjam hogy mit vegyek neki:S mit tanácsoltok? valami parfűmöt/dezodort/tusfürdőt? Gondolom a plüssfigurákért meg bögrékért nem vagytok oda:D
2012. máj. 15. 18:24
 1/10 A kérdező kommentje:
Igazából valami ötleteset szeretnék
2012. máj. 15. 18:26
 2/10 anonim ***** válasza:
ha a pasid bu*zi akk ezek remek ötletek.. ;)
2012. máj. 15. 18:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Egy óvszert.

Annak biztos örülne.

2012. máj. 15. 18:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Kedves második!

Te nem szoktad magad se befújni, se fürdeni?

2012. máj. 15. 18:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Karrkötő, nyaklánc, valami kis plüssfigura, ha szereti a kocsikat, vagy a motorokat, akkor valami kis autó/motor modell, parfüm, ahogy te is írtad, akár egy pólót is adhatsz neki, (new yorkerber vannak jók) Nekem ezek jutottak eszembe. Remélem tudtam velük segíteni, és boldog születés napot a barátodnak majd :)
2012. máj. 15. 18:32
 6/10 anonim válasza:

Szia!

Ha 15 éves, akkor még elég fiatal. Nem tudod esetleg, hogy mit szeret, mire vágyik? Én speciel örülnék egy bögrének is, mivel jön a foci EB, és van a boltokban focis bögre, illetve söröspohár(de ő még kiskorú:)).

Én barátnőmtől képeslapot, írással szoktam kapni, mostani születésnapomra tortát sütött, illete kis apróságokat szokott adni, aminek nagyon szoktam örülni.

Üdv. 19/F

2012. máj. 15. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha szívből ad, szinte bárminek.

Dezodor/tusfürdő/póló/esetleg olcsóbb ékszer...

2012. máj. 15. 19:09
 8/10 anonim ***** válasza:
páwa cuccokat...
2012. máj. 15. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:
kotont :D
2012. máj. 15. 20:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a mostani divatba illő óráknak szoktak örülni a fiúk.. legalábbis én úgy látom... a családban sok a fiú, én onnan veszem. Amúgy a válaszoló emberkék közül, akik nem a "koton" szót írták, igatuk van: ha szívből jon, és persze TŐLED KAPJA, akkor mindennek örül :D remélem segítettem, sok sikert a vásárláshoz, vagy ajándékkészítéshez, és BOLDOG SZÜLINAPOOOT neki!!!!!
2012. máj. 16. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!