Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném őt visszakapni. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném őt visszakapni. De hogyan?

Figyelt kérdés

Mikor szakítottunk, a távolság állt közénk. Ez mostmár nem lesz akadály, azonban 2 év eltelt azóta, és nem várhatom el Tőle, hogy még úgy érezzen, ahogy én (még mindig). Néha, mikor találkozunk, ÚGY néz, puszikat ad- egyszóval "olyan, mintha...."de semmi több.

Hívtam is 1x-2x, de nem ért rá, szóval nem értem.

Hogyan lobbanthatnám újra fel a régi tüzet?

-holnap jön haza, és találkozunk (de társasággal)...

Szóval sürgősen várom a tanácsaitokat! :):)

2009. jún. 26. 13:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Jah, am 20/L :)
2009. jún. 26. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj közeledni hozzá, sokat beszélgetni vele, és mindig a közelében lenni. Mosolyogj, nézz mélyen a szemébe... Gyakorlatilag kezd újra a flörtöt, kezdj mindent előről.:)
2009. jún. 26. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz egyszerű, de ha érez valamit irántad 1-2 jóől sikerült találkozó beszélgetés megoldhatja ezt a dolgot és még fellángolhat köztetek a szerelem én azt mondom próbáljatok találkozgatni és beszélgetni msot ez is a aktuális lesz. Drukkolok, légy szép és ari. ;)
2009. jún. 26. 13:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyosak vagytok! Végülis már haladás, h szinte naponta beszélgetek már Vele msn-en, és hát ugye a hétvégi tali...! Szeretnék közeledni,csak nm merek...de a flört-tanácsot megfogadom!:):)

További javaslatokat várok:)

2009. jún. 26. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a bizonytalanságot, bátortalanságot! :) Ide egy magabiztos vadmacskára van szükség, aki (újra) bebizonyítja a régi kedvesnek, hogy újult erővel meg tudja őt hódítani! Szóval légy lehengerlő, készülj rá, légy szexi, csábos, vesd be magad! ;-) Hajrá!
2009. jún. 26. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!