Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar, ha egy lánynak kicsik a mellei? Tényleg olyan fontos ez?
Általában nekem nem a melle tetszik a nőknek a kissebek tetszenek kb pont a kézbe illő méret.
De én először egy lány Arcát nézem hogy öröm legyen rá nézni, utána a fenekét, meg úgy egészben az alakját, és a mellét csak úgy kb utoljára szoktam (főleg ha véknyabb a lány)
A testalkaton meg nem azt értettem hogy vastag-vékony hanem, hogy arányos, nőies.
Mint pl aki egy kicsit husisabb, de nem a feneke orbitálisan nagy, meg nem a hasán van kb +10kg, ha úgy szép arányosan van elosztva az a kis + akkor még jó is lehet, de ez fordítottan igaz a vékonyakra is.
Én személy szerint soha voltam szerelmes a barátnőim melleibe, a személyiségébe inkább. Az arca meg tudott bűvölni, a segge meg a melle már nem. Nekem tökre nem fontos. A jelenleginek elég szép kerekek vannak, de ha nem lennének egyáltalán... hát, érdemben nem hiányozna.
16/F
Kb lesz@rom, hogy milyen mellei vannak, nekem nem az számít!
F/15
1: fiatal vagy, még bőven nőhet
2: a mellméret nem számít normális fiúnál párválasztásnál
3: én például kismell-párti vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!