Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavar, ha egy lánynak kicsik a mellei? Tényleg olyan fontos ez?

Figyelt kérdés
Nincs igazán nagy mellem, de nem vagyok bűn ronda.. Csak az zavar, hogy mindig hallom, hogy ekkora meg akkora mell.. Ez tényleg ilyen fontos? Nem fontosabb külsőben az arc?Leginkább 15-17 évesek véleményére lennék kíváncsi, de másnak is örülök. 15/L

2012. máj. 14. 18:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Általában nekem nem a melle tetszik a nőknek a kissebek tetszenek kb pont a kézbe illő méret.

De én először egy lány Arcát nézem hogy öröm legyen rá nézni, utána a fenekét, meg úgy egészben az alakját, és a mellét csak úgy kb utoljára szoktam (főleg ha véknyabb a lány)

A testalkaton meg nem azt értettem hogy vastag-vékony hanem, hogy arányos, nőies.

Mint pl aki egy kicsit husisabb, de nem a feneke orbitálisan nagy, meg nem a hasán van kb +10kg, ha úgy szép arányosan van elosztva az a kis + akkor még jó is lehet, de ez fordítottan igaz a vékonyakra is.

2012. máj. 14. 19:27
 12/19 anonim ***** válasza:

Én személy szerint soha voltam szerelmes a barátnőim melleibe, a személyiségébe inkább. Az arca meg tudott bűvölni, a segge meg a melle már nem. Nekem tökre nem fontos. A jelenleginek elég szép kerekek vannak, de ha nem lennének egyáltalán... hát, érdemben nem hiányozna.

16/F

2012. máj. 14. 22:18
 13/19 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok, és nekem egyáltalán nem fontos a mell mérete! Inkább legyen kicsi de természetes, mint műcici! Nem csípem a mű nőket. Egyébként Kedves Kérdező, a Te melleid még bőven nőhetnek!
2012. máj. 15. 06:59
 14/19 anonim ***** válasza:

Kb lesz@rom, hogy milyen mellei vannak, nekem nem az számít!

F/15

2012. máj. 15. 09:47
 15/19 lacsek1234 válasza:
nekem az a lényeg hogy az arca szép legyen.14F
2012. máj. 15. 16:00
 16/19 anonim ***** válasza:

1: fiatal vagy, még bőven nőhet

2: a mellméret nem számít normális fiúnál párválasztásnál

3: én például kismell-párti vagyok

2012. máj. 15. 18:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a lelkesítő válaszokat!:)
2012. máj. 16. 16:38
 18/19 anonim ***** válasza:
15 vagy... még ki se nőttek -.-
2012. máj. 30. 16:38
 19/19 anonim ***** válasza:
18-as...ezt miért mondod? Én is 15 vagyok viszont ennél nagyobbra nem szeretném ha nőne a mellem...szerintem így tökéletes magamon nem túl nagy nem túl kicsi :))
2014. jan. 2. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!