Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire számít az hogy én 13...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít az hogy én 13 leszek decemberben ő meg már majdnem 16?

Figyelt kérdés

és van egy másik bökkenő is ő kerepesen én meg budapesten lakom és többen azt mondják hogy csak ki akar használni! mit csináljak? érdemes belekezdeni a kapcsolatba vagy haggyam ott az egészet!

üdv:egy szerelmes lány

2009. jún. 26. 10:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
szerintem nem erdemes vele foglalkozni,vagy ha szeretned probald meg aztan meglatod hogy hogy alakul a dolog
2009. jún. 26. 10:13
 2/12 anonim ***** válasza:
31%
ha még nem vagy 13 éves akkor a fiu részéröl ez a pedofilía.
2009. jún. 26. 10:13
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Szülők? Hol vannak? Merthogy az marhára nem természetes, hogy egy 13. évet még be nem töltött lánynak kapcsolaton járjon az esze. Itt nem az a baj, hogy többek szerint csak kihasznál, hanem az, hogy ez pedofilia. Normális helyen ezért börtön jár. Hagyd az egészet és majd ha túl leszel a gyermekkoron, akkor gondolkodj kapcsolaton.
2009. jún. 26. 10:24
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
12 éves vagy és már pasizol?? az igen. szerintem inkább tanulj, mert tudod mi leszel 20 éves korodra? egy egy testileg lelkileg kiélt nő, aki több f*szt fogott mint kilincset és rá sem bír majd nézni többre, és nem is fog kelleni senkinek, csak arra, mert köztudott lesz , hogy milyen életet élt... felejtsd el, és igen kérdésedre válaszolva, nagyon számít, ezért őt keményen javítóba dughatják. abszolút ráérsz még, nem maradsz le semmiről.
2009. jún. 26. 10:25
 5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de a tanulással semmi gondom azzal is tudok foglalkozni ! és ha elkezdek pasizni 12 évesen azzal semmi baj nincsén nem akarok vele egyből ágybabujni istenem még csak 12 éves vagyok szerelmes vagyok mit csináljak a szerelmet nem lehet csak ugy kitépni a szívedből már különben én óvodában elkeztem pasizni és óvodától teljesen 4. osztályig bele voltam zúgva 1 pasiba és ő nen szeretett!!!! őt sikerült kitépi elfeledini!de akibe szerelmes vagyok őt nemtudom nem tudom! jah és az baj ha a közelében vagyok kirázz a hideg??? válaszokat kérek!
2009. jún. 26. 10:31
 6/12 anonim ***** válasza:
kaptál válaszokat, ha az ilyen jellegű értelmes és logikus vélemények nem érdekelnek és ha szerinted ezzel a helyzettel nincs semmi baj, akkor minek tetted fel a kérdést??? akkor tedd azt amit akarsz, jó hogy nem fognak majd arra bíztatni hogy 12 évesen fiúzz. egyébként ennyi idősen az ember roppant felelősségteljesen tud dönteni...
2009. jún. 26. 11:01
 7/12 A kérdező kommentje:
jólva megértettem mindent csak az fáj hogy nem értetek meg engem értem én hogy ti csak jót akartok nekem! a szüleimmel nem szeretnék erről beszélni mert félek hogy nagyon leszidnának! nagyon félek!
2009. jún. 26. 11:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia! Ha tényleg ilyen szerelmes vagy, akkor már csak az a kérdés, hogy ő mit érez irántad. Szerintem egy próbát megér, csak már a legelején szögezd le neki, hogy most még egy jó darabig ne is gondoljon szexre. Ha ő is hasonlóan érez, gond nélkül bele fog menni egy komoly érzelmi kapcsolatba, amivel ebben a korban nincs semmi gond. Ha hezitál akkor meg tudod, hogy nem éri meg miatta szenvedni. 24F
2009. jún. 26. 11:31
 9/12 anonim ***** válasza:
83%

Ne legyél már ennyire gyerekes!!!

Mit nem fogsz fel, azon, hogy a kis szerelmed javítóba is kerülhet miattad, mert ez pedofília, a szülők is elleneznék...komolyan, nem hiszem el, milyen emberek vannak.

20/L

2009. jún. 26. 11:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Messze vagytok egymástól, és ebben az életkorban még eszméletlenül sokat számít ez a három év, mert hiába próbáltad szépítve kiírni, hogy te már ennyi leszel, ő meg még csak majdnem, akkor is ott van a különbség. Egy nálam két évvel fiatalabb LÁNNYAL (én is lány vagyok) nem tudok tartósan elbeszélgetni, mert más az érdeklődési köre, pedig elég jó beszélőkém van. Nem hiszem, hogy egy párkapcsolatban működne, meg nem mellesleg szerintem elég gáz egy gimnazista fiúnak, hogy hetedikes lánnyal jár. (Vagy még csak hatodikos?). Bizony ebben a korban még nincs az, hogy a szerelem mindent legyőz, a 15-16 éves fiúk nem az érzelmeiket tartják szem előtt (ami egyébként elég ritka, hogy van, és igazi), hanem a haverjaikat. Szerintem felejtsd el, kétlem, hogy ez igazi szerelem lenne részedről, nem az érzéseidet becsülöm le, egyszerűen én is hittem azt 12 évesen, hogy szerelmes vagyok, de ha most visszagondolok arra az érzésre, nevetnem kell. :) Most vagyok igazán szerelmes, öt évvel később.
2009. jún. 26. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!