Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám leküzdeni ezt az őrült féltékenységet?
Egy puszi egy régi ismerősnek, és egy like. Erre féltékenynek lenni azért tényleg egy csöppet sok.
Az a baj, hogy sok minden belejátszik.
Ha magad nem vagy hűséges, természetes, hogy gyanakszol a párodra.
Ha megrendült már korábban a bizalom, akkor nagyon nehéz visszaépíteni.
Ha úgy érzed, a párod nálad sokkal szebb lányokkal is összejöhetne, az meg megint egy más tészta.
meg kéne találnod magadban, miért nem bízol a barátodban. Megoldást csak utána kereshetsz a bajodra.
Miért ne lennél féltékeny arra a lányra, akit nem választott.. szemben veled.
Hisz nyilvánvalóan jobban kedveli, szebbnek tartja, jobban bejön neki, mint Te. Ezért NEM VELE JÁR.
Bakker, de hülye vagy.
Mióta jártok?Mert ha csak pár hete vagy hónapja,akkor szerintem normális, hogy féltékeny vagy :) Addig amíg nem hiszed el, hogy téged szeret egyedül a párod,addig szerintem féltékeny leszel. Bár ezt csak a saját tapasztalatom alapján mondom el.Én mondjuk nem vagyok az a féltékeny fajta.
Gondolj arra, hogy ha tenne valamit ellened,akkor nem ért egy kalap sz*rt se a srác!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!