Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 12 éves vagyok van egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves vagyok van egy csaj aki szereelmes belém énis belé stb. beszologat mellesleg az eggyik legjobb haverom. Nagyon szeretjük egymást csak én elég félénk vagyok. Mit tegyek ez ügybe? Hagyjatok a hülye válaszokkal légyszives.

Figyelt kérdés
Jártunk és de aztán szétmentünk. Megin egymásba szerettünk és járni akarunk egymással, de én fiu létemre elég félénk vagyok. Pl: nem merek odamenni hozzá nagyon félek. Csak facebookon tudok vele jól elbeszélgetni. Suliba meg szoktuk néha ölelni egymást de nagyon talizni még nem is mér félénk vagyok meg azt oszt társam
2012. máj. 13. 08:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát, öcsisajt, ki kell, hogy ábrándítsalak.

Tudod, én is "jártam" így valakivel, aztán a következő "barátommal" már komolyabb dolgok is történtek. De legalább mind a kettő között volt verbális kommunikáció.

Ha jártni fogtok (és már előtte is jártatok) akkor mitől félsz, de most komolyan? Egyébként győzd le a félelmedet, mert úgy fogja érezni, hogy nem szereted. És ez bajokat tud okozni (tapasztalat)...

Ja, és nem vagy te se szerelmes, ő se szerelmes. Látatlanba megmondom, hogy a szerelem ennél több!

14

2012. máj. 13. 14:12
 12/14 A kérdező kommentje:
te ezt meg miből gondolod?
2012. máj. 13. 20:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia ! Én 13 éves vagyok és a barátnőm 12. NE legyél félénk hanem amikor csak tudsz legyél vele ! Öleld meg és ha el akar engedni te ne hagyd ! Ebből venni fogja a lapot. Ha meg nem akkor nem érdemel meg téged. És ne félj a mostani barátnőm előtt volt egy másik és igen vele is ugyan az volt a helyzet mint neked. Internetes kapcsolat:D NE hagy h elfajuljon h csak számitó gépen beszélgettek. Mond neki azt hogy szerintem magasabb szintre is emelhetnénk a barátságunkat.Meg hogy többet érzek irántad mint barátság.
2012. máj. 16. 20:11
 14/14 Zedricht válasza:
Ne szarj be öcsi:D Én is így voltam pár lánnyal de pár hét után már annyira nem voltam félénk hogy amint megismertem jobban őket el is hajtottam párat:D Na a lényeg..ezen ne stresszelj..kialakul majd.
2014. nov. 23. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!