Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csóknál több ne legyen 13 évesen?
Figyelt kérdés
Adatlap:kor:13 éves
nem:fiú
kapcsolat ideje:28 nap
És azt szeretném mondani hogy nyelves csóknál ne legyen több???
2009. jún. 25. 20:35
11/19 anonim válasza:
ne keménykedj öcsi, elégedj má meg te a csókkal még! :D
msot kakilt ki anyukád nem is olyan régen :D
12/19 anonim válasza:
Szerintem semmi képpen ne tegyél olyat, amit később megbánnál!! Még korai.
13/19 anonim válasza:
pff lehet én voltam lemaradva, de 13 évesen nekem nem ilyen gondjaim voltak. :)) Szerintem még 3 évet simán várhatnál.
14/19 anonim válasza:
hancúrozás mehet, szex ne, szerintem.
15/19 anonim válasza:
Bőven ráérsz még a szex-el. És mielőtt csinálnád, ne feledkezz meg a védekezésről!!!!
16/19 anonim válasza:
szexet nemajánlom, pettinget sem annyira. de simogatni, kényeztetni a másikat az jó dolog, és ellehet vele szórakozni, csak ne túlságosan:D
17/19 anonim válasza:
figyu én is 13 vagyok és még szerintem nem lenne jó ilyenkor más mint egy ártatlan kis csók én is most egy csomót filózok valakin de komolyan szerintem egy ölelés sokkal többet ér ilyen korban......
18/19 anonim válasza:
mondani? ezt kérdezted nem? :)
amúgy szerintem nem kell több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!